Erről fog szólni a John Carter

A film első felét szépen el is mesélik 1 percben, rengeteg új jelenetet mutogatva közben.

human
írta
2012. 02. 02. 17:35
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Erről fog szólni a John Carter” bejegyzéshez

 1. uh, ez szörnyen diznis lesz sajnos. viccek kutyalény, csudaszép hercegnő, mókás őslakosok, hm. teljesen átlagos. kár.

 2. Tuti mozis ez a John Carter :) Nem ismerem annyira ezt a világot, de nagyon megtetszett!

 3. mmm én nem értem miért lenne ez szörnyen disney-s….az egy dolog hogy ők dolgozzák fel, de a karakterek már egy jó ideje adottak, lévén könyvadaptáció. Én kíváncsian várom, csak jó lesz.

 4. könyv adaptációra negatív példa: darren shan rémségek cirkusza, ahol gyakorlatilag a szereplők nevén kívül mindent megváltoztattak és inkább hagyjuk is…

  nem ismerem a john cartert, de remélem jobb sorsa jut mint a fentebb említett mű (bár nekem ez a videó kevésbé tetszett mint az előzőek)

 5. na én meg ismerem és ezért mondom azt, amit. jó, könyvnek se egy 100 év magány, de szóval ennél azért JÓVAL komolyabb, mint amire itt számíthatunk. a megvalósítás a diznis, érted B. matiné. egy nagyon erős alapanyagból silányított pillekönnyű valami. vattacukor.

 6. Star Wars, Avatar, Vadak Ura, Scooby Doo – valamit kifelejtettem a film ultraeredeti látványvilágából?

 7. Én még mindig attól félek, hogy az első teraserben annyi mindent mutattak a sima földről, hogy nehogy megint azt kapjuk mint a Thor/Zöld lámpásban hogy a játékidő nagy része a földön van aztán néha látunk némi scifi-fantasy-t is.

  Remélem max 20 perc után már a marson lesz.

 8. LA, ez a sztori az eredeti, az általad felsoroltak jó része éppen innen merített. Pl. Cameron az Avatarba a John Carter könyvekből vette a hatlábú lényeket. Azért érezheted, hogy most ez a történet nem eredeti, mert épp ezt nem filmesítették meg ezidáig, holott ez volt az alap. Meg persze mondjuk Amerikában mindenki ismeri, míg nálunk kevésbé.
  Amúgy meg a ma már sokak által alapvetésnek tartott Star Wars sem valami eredeti: ha jól emlékszem, Frank Herbert (a Dűne-regények írója) fia mesélte, hogy mikor bemutatták a New Hope-ot, az apja és számos írótárs totál ki voltak akadva, akkora nyúlás az egész. Tatooine=Dűne, stb.

 9. Azt kell mondjam, hogy a concept artok jobban tetszenek, mint mozgásban a látvány.
  “you are ugly but you are beautiful” erről az Above & Beyond – No One On Earth szám ugrott be, igaz ott van még 2x “so”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.