The Hunger Games másodszor

Na végre itt az új előzetes. Ezúttal több mindent fednek fel, bár nem sokkal, mint a teaserben, ahol csak a játék előtti órákból mutogattak. Hm, 1 perces, ezek szerint vagy 6-7 millióért adják majd le a Super Bowl alatt. Város.

HD a nagyoknak.

17 hozzászólás a “The Hunger Games másodszor” bejegyzéshez

 1. Nekem ez ugyan olyan semmit mondó előzetes, mint a múltkori. Nem csigázott fel. Azért érdekel a film, mert párszor már le lett írva, hogy miről szól.
  Hogy lehet ezt a szutyok lejátszót hd-re állítani?

 2. Tetszik, hogy ebben a trailerben sem lőnek el kb semmit az akcióból, de továbbra is tartom, hogy új rajongókat nem szereznek ezzel az előzetessel sem. Bár igazság szerint lehet nincs is szükségük többre:). Ha másik oldalról nézem, akkor a rajongókkal szemben tisztességes ez a megoldás, hiszen ahhoz elég, hogy rohanjunk a moziba egyből, és nem is lövi le a látványos részeket.

 3. Nekem is tetszik, hogy nem lövik le az akciót, de én olvastam és akiknek fogalmuk sincs mi ez azoknak kéne egy olyan trailer amiben szinte csak akció van, a bevétel miatt. Mert ugye szeretnénk a 2. és 3. részt is moziban látni! :))

 4. Bár nem ismerem a könyvet de tetszik hogy nem rakják ki őket az erdőbe amolyan Battle Royalosan hanem azért rászánnak pár hetet/hónapot? a kiképzésükre.

  Érdekesnek tűnik maga a világ is a felelten külső é a fejlett belős részekkel. Kapunk majd valami instrukciót hogy hogyan jutott ideáig a világ?

 5. ProfWilliam:

  A könyvben csak egy pár mondatos összefoglaló van arról, hogy hogyan jutott ide a világ, nem fejtik ki részletesen, hanem a jelenre és az abban játszódó cselekményre összpontosítanak. Amúgy szerintem eléggé más hangulatú, mint a Battle Royale, de mindkettő jó.

 6. Én még nem hallottam erről a filmről, megnéztem az előzetest, de fogalmam sincs miről szól..kisorsolnak embereket akiknek túl kell élniük vagy mi ez? egy trailernek nem az a lényege, hogy bemutassa mi a szitu? pedig tudok angolul. valaki foglalja már össze nekem pls, érdekelnek az ilyen sztorik

 7. SPOILER:

  Tartalom: Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal – számára a túlélés a mindennapok része. Ha győzni akar, olyan döntéseket kell hoznia, ahol az életösztön szembe kerül az emberséggel, az élet pedig a szerelemmel.

 8. Szóval ez hasonló a Schwarzi Running Man jéhez? Annyi különbséggel, hogy itt nem elitéltek, hanem tisztes honpógárok ölik egymást, miközben Mr. és Mrs. pénzeszsák élvezkedik rajt?

 9. A filmben/regényben kiknek csinálják az Éhezők viadala című reality show-t ?
  A többi éhező emberek csoportjának biztos hogy nem.
  Van a regényben gazdag elit réteg, akik ilyenekre gerjednek ?

 10. Bádogbagoly:

  !Spoiler lehet!

  Az a lényeg röviden annyi, hogy még jórégen volt egy lázadás, amit az úgynevezett Kapitólium(elit rész gazdagéknak) visszavert és bevezették ezt a viadalt, hogy ezzel büntessék a 12 körzet lakóit minden évben.

 11. ez a tréler konkrétan rossz…
  erre 2*0,5 percnyi árat leszurkolni – hát gratulálni tudok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.