A köcsög Star Wars

A Super Bowl alatt ezt a reklámot tolták le hozzá. Figyeljük meg, amint a saga jobb pillanatait felidézik, aztán elmehetünk a Phantom Menace 3d-re. LOL.

Most komolyan, ne mutassák nekem Luke-ot, ha azt 2015-ben tervezik talán bemutatni.

human
írta
2012. 02. 06. 15:15
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A köcsög Star Wars” bejegyzéshez

 1. Mielőtt a fénykardodba dőlnél mérgedben talán érdemes volna észrevenni, hogy ez szemlátomást nem egy “sima” Ep1 trailer, hanem egy “figyelem emberek, kezdődik a SW-saga, aminek az első része a Phantom Menace” trailer…

  Azzal mondjuk egyetértek, hogy nem időrendi, hanem készítési sorrendben kellett volna (kellene) haladniuk.

 2. szerintem tök jó, hogy (remélhetőleg) leadják egymás után kronológiai sorrendbe.

  egy újabb nemzedék nőhet fel rajta. gondoljatok csak bele. aki anno volt fiatal az most középkorú és valószínűleg vannak gyerekei és elviszi őket a moziba.
  pl. lásd nagybátyám :)

 3. kukulkan: nem értelek, a 2015-ből nyilvánvaló, hogy értettem mit reklámoznak, most pénteken akkor is csak a PMre mehetünk.

 4. 12 évesen elmékszem, még semmi gondom nem volt Jar Jarral, mindenki bírta őt. Jó kis 99-es SW hangulat. Ahogy múlik az idő, úgy lesz az ember egyre kritikusabb.
  Én speciel az Ewokokat is rühellem. Meg ahogy az a nagyszerű szupercsillagromboló elpuszutlt. Áh…
  A héten megyek megnézni. Kíváncsi leszek, milyen élményt ad.

 5. Az filmsorozat ami a 4.,5.,6. rész produkálta megengedheti magának hogy az 1.,2.,3. része kevésbé legyen jó. ÉS bizony jók az újak is, csak nem annyira. Jobbak mint a mostani spiderman, capt. america, iron man… és még lehetne sorolni képregény adaptációk amikért oda van mindenki.

 6. Nyolc éves voltam, amikor a Baljós árnyak kijött, azaz nagyjából abban a korosztályban, amit Lucas meg akarhatott fogni, és, hát, sikerült neki. Akkor egyszerűen lenyűgözött az, hogy láthatjuk az egésznek a kezdetét, Jar Jar is szórakoztatónak tűnt, és Anakinnal, a kisfiúval, aki arról álmodozik, hogy bejárja a világot, is könnyen lehetett azonosulni. :) Úgyhogy, bár felnőtt fejjel tényleg jogosnak tűnnek többségükben a kritikák (és nem az ilyen “a midichlorianokkal tönkretette az egészet”-szintű hisztire gondolok, hanem például azokra a tényleg megalapozott kritikákra, amik például a sorozatgyilkosos, itt a filmbuzin is kiposztolt videókban megjelennek), ez nem nagyon érdekel, és ennyi idősen is tudom élvezni. Úgyhogy szerintem megnézem ezt is, jó lesz egyet mosztalgiázni. És amit ungaroasaurus írt, az is teljesen igaz, én még messze vagyok attól, hogy gyerekeim legyenek, de például a testvéremet, aki innen-onnan már rengetegszer összefutott a Star Warssal, ismeri a karaktereket, a világot, de a filmeket egy az egyben még nem látta, lehet, hogy elviszem rá.

 7. De akkor legalább adnák le ugy ahogy anno a digitalisan felujitott 4-5-6-ot. Azok kb egy honapos szunettel mentek a moziban. Ugy rohadt jo volt
  jarjarbings meg mar a bemutato utan is irritalo kocsog volt a legtobb embernek, es nem csak evekkel kesobb fujtak fel a dolgot. Ezt a baromsagot honnan szedik nehanyan?

 8. mortalus: “ÉS bizony jók az újak is, csak nem annyira.” Ja, nagyon jók, fiaim a második részen tanulták meg, hogyan lehet előrepörgetni a DVD-t.

 9. Ok, Kla. Igazad van, tényleg egy gagyibb gyerekmesét akart összehozni az agyilag megrokkant Lucas bácsi, ez még elfogadható is. Maximum úgy járunk vele, mint a Mátrix 2-3-mal, másképp tekintünk az1. részre. Hogy aszongya! Néd’ már, a leépülés az öregnél akkor még nem kezdődött el. Azonban Én azt nem tudom és soha nem is fogom tudni elfogadni, hogy minket “öregeket”, akik a másik trilógián nőttünk fel, miért aláz meg folyton a klasszikus trilógia elbaltázásán. Az olyan teljesen fölösleges jelenetekkel, mint a Return of the Jedi extra dalbetét jelenete (a Han shot 1st-be is belemehetnénk, de kb 5 képkockáról van szó, mondjuk kikockázva tényleg embertelenül kígyónyaka van szegény jobb napokat is látott, játszottam-azindiana-jones-4-ben-de-hogy-minek-nem-tudom Harrison Fordnak, de ezt most hagyjuk). El kell ismerni, pl Jabba extra jelenete amikor Hannal alkudozik dobott a filmen. Ennek ellenér azonban érthetetlen pl, hogy azt az unszimpi sárgahajú ripacs kölyköt minek kellett bevágni Sebastian Shaw helyére. Na jó, legyen egy jó napjuk a 12 éveseknek, de akkor legalább maradt volna forgalomban az eredeti trilógia! Hangsúlyozottan az eredeti!

  Szóval a lényeg a lényeg: az EP1 3D nélkül is hányinger (irigylem azokat, akik zacskó nélkül élvezni tudják!), 3D-ben tuti nem bírnám ki egy jó kis ördögűzős sugárhányás nélkül végignézni!

 10. Lehet nem szeretni a filmet, de azért túlzásokba ne essünk. Irigylem azt akinek a EpI a legrosszabb filmélménye.

 11. Obi1: Ez csak a szokásos túlreagálás. Ez a menő :) A film meg természetesen iszonyat jó. Mindenképp moziban nézős.

 12. ” 3D-ben tuti nem bírnám ki egy jó kis ördögűzős sugárhányás nélkül végignézni!” Valami komoly pszichikai betegséged lehet. Jó értem trendi utálni a filmet, de tulzásokba nem kell esni.

 13. Aang: Oda se neki, kiadta magából a fikát, így legalább nem csak 12 éveseknek, hanem a négy éveseknek is volt egy jó napja. :D

  mortalus: Ott a pont. ;)

 14. Nos én is nagy élvezettel olvasom azok véleményét akik gyülölik a Star Wars valahányadik vagy mindegyik részét..Én azt szoktam mondogatni..nem a Csillagok Háborúja a legjobb film a mit valaha láttam…DE!A Lefontosabb az biztos…Soha nem fogom elfelejteni az első alkalmat egy 8 éves gyereknek ez örök élmény marad..és az újabb részek…hát igen…a legnagyobb poén a Fanboys végén van…amikor ülnek a moziban a PM(Ep1) előtt és kérdi az egyikőjük…”mi lesz ha nem lesz jó”?:))))) KIT ÉRDEKEL?????????????:))))))))))))))))))))))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.