10 hozzászólás a “Baromi izgi és friss Prometheus-kép” bejegyzéshez

 1. Nekem ez a szerelés egyre jobban nem tetszik…
  Olyan GI Joe-s feelingje van, vagyis műanyag. Mintha valami divatbemutatón lennének és nincs a ruhában semmi tudományos alap.

 2. kicsit attól félek, hogy illúzióromboló lesz az , hogy a filmben, amely elvileg az Alien univerzum prológusa lesz a látott képek alapján a technológia sokkal fejlettebb, mint Ripley-ék korában…

 3. A faszi háta mögött az a kődarab… nem hasonlít nektek véletlenül a red markerre a Dead Spacéből? Csak nem red. De teljesen olyan. :D Abból is filmet akarok btw.

 4. palfalvi:
  Ettől muszáj eltekinteni, mert az a film jóval korábban készült, másképp képzeltek el sokmindent, ami mai szemmel nézve már gagyi. Gondolok itt a monitorokon látható dolgokra.
  Ez a hátránya annak, ha 30 év múlva készül egy előzmény, mert elvileg a film világában vissza kellene haladni az időben, de a valóságban a technológia igencsak felfejlődött.

 5. palfalvi: ugyanezt el lehet mondain a SW filmekre is.

  Inkább az, hogy Alien prequel alienek nélkül..

 6. palfalvi, ez már ki lett vesézve itt is. Az Alienben egyszerű munkások szakadt cuccokkal, itt meg tudósok hi-tech felszereléssel. Nincs ez másként napjainkban sem. Nézd meg, milyen felszereléssel dolgoztak évtizedekkel ezelőtt a vezető kutatók, és nézz meg ma egy egyszerű vidéki szakit. Valószínűleg ugyanezt kapjuk, csak az űrkorszakban.

  Más. Érdemes megnézni Giger munkásságát. Aki nem ismerné: mitologikus témák, nyújtott fejek (mint az aliené), teremtéstörténetek, stb. Valami annunaki-dolog lesz talán ebben a filben, én legalábbis valami ilyesmit sejtek.

 7. Hooligan: nekem is egyből az jutott eszembe, főleg a formája, csíkozása, és az idétlen írásjelek rajta:) csak a neve nem ugrott be, hogy red marker:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.