23 hozzászólás a “Dredd szomorú ezért valakit fejbe kell lőni” bejegyzéshez

 1. Na ez már klafa, jól tükrözi a képregény morbid világát. A szerkó is adja, emlékszem Stalonéra csak egy harisnyaruha volt adva egy-két arany válldísszel.

 2. Nem ismerem sem a képregényt, sem a Stallonesat, pedig az sem régi, csak sose érdekelt igazán. Erről az újról is eddig ez a véleményem, ez a szerkó nekem gáz, hasonlókat sci-fi találkozókra szoktak a sufniban fabrikálni a fanok. Más is írta már, hogy vajon hogy lát ki a sisakból, na az nekem is rejtély. Nemtom, hogy túldizájnolt kindertojásra, vagy leszakadt hajszárító búrára hasonlít-e jobban.

 3. “Nemtom, hogy túldizájnolt kindertojásra, vagy leszakadt hajszárító búrára hasonlít-e jobban.”
  :-D
  Köszönöm, jól esett a nevetés!

 4. Valaki azt mondja már meg nekem, miért áll minden képen úgy a szája, mintha sz*ros citromba harapott volna? Ez hozzá tartozik Dreddhez? Ha így is van, nekem inkább nevetségesnek hat, minden egyes képen prüszkölve nevetek, olyan kínos. Stallonénak is volt tudom, de neki nem volt ennyire rájátszva, meg ő amúgy is szokta így tartani, plusz van az a féloldalas szájbiggyesztése, de neki jól áll(t) basszus.

 5. nem akarok trollkodni, de a csávónak nem furcsa szögben robban a vére a fejéből? mármint ha olyan szögből lövik fejbe, ahogy a képen a csaj van, nem úgy kéne robbannia.

 6. DM: a testen belül a lövedék elég gyakran irányt változtat, néha megdöbbentő mértékben. Vadászpuska lövedéknél láttam 90 fok közeli irányváltoztatást vaddisznóban. Szóval éppen megeshet a fotón szereplő jelenet.

 7. nem akarok okoskodni, mert nekem se a szívem csücske ez a film, de azoknál a kommenteknél (és nem az első cikk), hogy lát ki ebből a sisakból? lecsúszok a fotelból :-) miért szerintetek Karl Urbant a forgatáson vakvezetőkutyák vezetgették?

 8. sandor8206
  Megelőztél, már én is nagyon unom ezt… :)

  Amúgy faszák a képek, kicsit minimál a design, de tetszik, meg színvilág is.
  A szájbiggyesztés tényleg kicsit túljátszott, de szerintem a filmeben nem fogja non stop így tartani, ez csak a fotók miatt van így, amolyan “brand”. :)

 9. Az igazi baj, itt Carl Urban. Vézna a szerepre és a szája, meg álla se éppen Dreddes. valami nagydarab alak kellett volna, ilyen Rock kaliberű. Stallone kinézete jobban adta a képregényeset, mert ezt sajnos nem tudom komolyan venni, azzal az eröltetett szájjal.

 10. Outlier
  gondolom az a távolságtól is függ, mivel a vaddisznó esetén már kicsit lassult a golyó. 40 centiről nem fog szerintem egy golyó 45 fokban kijönni. de tényleg ez legyen a legnagyobb baja a filmnek.

 11. én csak az óriási, aranyozott, sasos vállvédőket hiányolom még mindig… számomra az legalább annyira hozzátartozik dreddhez, mint a sisak.

 12. A második képen azért eléggé úgy néz, mint egy kakáló kisgyerek, hülye játéksisakban.

  Amúgy szerintem a sasos válldísz valamiféle rangot jelöl. Lehet majd menetközben (esetleg a film végére) jut el oda, hogy megkapja.

 13. Engem az zavar, hogy hatalmasnak néz ki így a feje… mintha valami bili lenne rajta és valami játékkatona lenne egy ZS kategóriás filmből…

 14. A szerelés elég jól néz ki, mivel gondolom itt is a realizmusra törekedtek, mint oly’ sok más filmben, ezért nem hiszem, hogy bevetésekre egy 20 kilós, aranycsillogású válldísszel menne… :D

  A sisak viszont nekem se tetszik. Szerintem kisebbnek kellene lennie valamennyivel. A filmet azért várom, hátha nem cseszik el.

 15. DM: kevesebb, mint 50 meterrol lottem olyan fegyverrel, amivel 150 meterig celzott lovest siman le lehet adni es 1 kilometerig nem alnek a lovonalba, akarmennyit fizetnek se.
  Kifejthetnem hosszabban is, de Dred szempontjabol lenyegtelen, nomeg ugyse olvasod. :-)

 16. Pffff…. 2012-ben ilyen gagyi “jelmezt”. Még Supermant is alsógatyátlanították a józan eszűség miatt, Batman is kickass lett, de Dredd (aki amúgy nem superhero) nem másért szomoró, még mindig nem lát ki a holttér mögül. Hiába a comic előzmény, mint minden “szuperhősnek” neki is evolválódnia kellene, és olykor olykor ésszerűsíteni dolgokat a tradíciók oltárán.

 17. Szomorú*

  Btw, egy földön fetrengő fegyvertelen alaktot headshotolni mióta rendőri intézkedés? Ránézésre a rendőrsuna intézte…

 18. Zombiebie, ők nemcsak rendőrök, hanem bírók és ítéletvégrehajtók is. A fickó ellen halálos ítélet született, a nő csak végrehajtja azt.

 19. Judge Dredd : First class??

  Urban kicsit fiatalnak tűnik Dredd szerepéhez, a csaj meg no komment. Valahogy nem lehet komolyan venni, Dreddnek egy nagydarab 40-esnek kellene lenni, hogy tekintélye legyen.

 20. Na szóval OK, hogy Urban tapossa a 4X-et, de ő nem tűnik elég tekintélyesnek erre a szerepre. Itt sisakban nem tűnik ennyi idősnek, mintha egy 30-as, vézna emberke lenne. A nő meg . . . gáz. A kora miatt.

  Mondom, Dredd First class? Lesz ovis prequel is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.