12 hozzászólás a “Harley és az Avengers” bejegyzéshez

  1. Tetszik Vasember új szerkója.
    A Kapitányt én mondjuk a maszkja nélkül raknám ki, mert úgy szerintem nem néz ki annyira gagyinak, és én inkább Vasembert raktam volna középre, bár tudom, hogy nem a Kapitány a vezetőjük.
    A Hulk is fsza lett sztem.

  2. Miért van megint kör vasember páncélján, nem a második rész után játszódik a film? Captain tényleg jobb lenne sisak nélkül, bár a ruhán az sem segít. Super Bowl spotban még rosszabbul néz ki, annyira rikító színeket raktak oda. Többieknek jó a ruhájuk.

  3. Ha jól vettem ki a Super Bowl videóból, akkor a háromszög jelű rucija is benne lesz, de szerintem ez lesz az újabb még tuningoltabb változat.
    Azt már valaki más is leírta amúgy, hogy attól még, hogy az a szuperritka fém, amit csinált háromszög alakú, azért a páncélnak még nem kell olyannak lennie mindenképpen.

  4. Tök mindegy hogy a páncélon kör alakú a nyílás, vagy háromszög, attól még Tony szívénél lehet a háromszög, de úgyis ki fog derülni.

  5. Nem hiszem el, hogy akárhányszor valami új cucc jön ki az Avengersről, rögtön 100 kommenten keresztül megy a vita, hogy most miért kör van iron man páncélján…

  6. nézzék az előzetest akik még mindig a háromszögön akadnak le,ott látszik,pólóban stark=háromszög,páncélban pedig előbb szintén háromszög (2. részes páncél) majd a végefelé a tuningolt ahol már kör,ennyi

    am qrva szar poszter vagy minek szánták ezt,és furyt annyiszor rakták melléjük h már szinte hiányzik innen

  7. Ezt nem értem, a bemutatókban mindenhol a háromszög alakú “atom-meghajtóval” tolja, de az összes promoképen a régi kör alakú van…Nincsenek a marketingesek semmilyen szinkronba? dontándörsztend

  8. CocooN-z: azt nem értem, hogy ezen miért kell minden posztnál balhézni. Ha belegondolsz: két páncélja lesz? huhú, meg is van megoldás.

  9. Hát, az első gondolatom nekem is az a bizonyos három betűs szó volt, amit előttem már használtak. Nem az igazi, az biztos… Elég gagyi lett ez a poszter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.