A kapitóliumban így hirdetnek

A Hunger Gameshez érkezett pár vírus-poszter. Izé, mozog, és olyasmit reklámoz amit a játékot rendező városban használnak elvileg a profik.

9 hozzászólás a “A kapitóliumban így hirdetnek” bejegyzéshez

 1. Aham, pont ezek a dolgok ijesztenek meg a filmben, valahogy ez a divatkoncepció nekem olyan mesterkélt, nem veszem be, hogy emberek valóban hajlandóak lennének ilyen külsőt választani. Bár a fültágítók elterjedését is lehetetlennek tartottam pár éve :D

 2. A könyvben rendesen leírják, hogy a kapitóliumiak eléggé el voltak “torzítva”.Mindenhol tetkók, meg ocsmány festések, meg minden hülyeség. Szóval ilyen szempontból reális, sőt le is gyengítették a filmben. Bár nemtudom hogyan lehet máshogy megoldani, de nekem kicsit túl “műanyagnak” tűnik ez a filmbem….

 3. Mondjuk a könyvben kb említés szintjén szerepelt max 5 mondat erejéig Crane, erre a filmben meg szereplő..

 4. Nekem tetszik, körülbelül ilyen stílust képzeltem el. Nem túlzó ahhoz képest, amit a könyvben leírtak.
  Ez lesz a következő film, amire beülök.

 5. A style a könyv olvasása után nem tűnik túlzónak, sőt szerintem picit még vissza is vettek. A trilógiában teljesen természetellenes hajszínekről, teljes fejet fedő tetkókról, na meg brutális plasztikai műtétekről lehet olvasni, ehhez képest a csillógó fogak teljesen eltörpülnek :)
  Az meg nagyon érdekes, hogy mennyire rámentek az ilyen hirdetésekre. Capitol-Tour, regelhetsz, mint lakos, most meg ezek a poszterek… Kíváncsi vagyok, hogy mit tartogatnak a maradék 40 napra :)

 6. lostgab: én Snow elnök (ugyebár Sutherland) kinézete miatt vagyok kicsit csalódott, másmilyennek képzeltem el.

 7. Szerintem is visszavettek. Még természetellenes zöld árnyalatú bőrszínek is vannak a könyvben! :D De eddig Effie sminkje a legjobb. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.