27 hozzászólás a “A Transformers 4 két év múlva érkezik” bejegyzéshez

  1. Hányadszor is csinál segget a szájából? Nagy kár, pedig elég jó dolgokat is ki lehetne hozni a témából, de amíg ő rendezi, a forgatókönyvet (ha van ilyen egyáltalán TF filmek esetében) meg Kruger írja, addig kár is reménykedni. Már várom az olyan nyilatkozatokat, hogy “Tudjuk, hogy elcsesztük a 2. részt, a 3.-at meg még jobban, de ez majd nagyon ott lesz, komolyan vesszük, és a forgatókönyv is baromi okos…”. Szánalom.

  2. Ez de szánalmas. Bay is mintha azt mondta volna, hogy nem rendez több TF-et.
    Nem hogy odaadnák valaki olyannak, aki értelmesebb filmet is össze tudna rakni.
    Elég volt a “lens flare”-ekből, a csillogó villogó autókból és robotokból, a naplementéből, a lassított felvételű földről feltápászkodásról, a nyitott szájú ringyókból és a tök üres tekinteteikből, a totál értelmetlen tini romantikás ömlengésből, és a fogyatékos történetekből is.
    A negyedik részben talán majd az derül ki, hogy a transformerek bontották le a berlini falat? Meg az álcák mentek neki a WTC-nek? Mert kb ilyen storyra számítok.

  3. igazabol en azt sajnalom hogy Bay nem rendez mas zsaneru LENSFLARE EXPLOSION MOTHERFUCKER filmeket, csak ilyen robotosat. ez igy unalmas, kerek szepen valami jo kis robbanos zs-kategorias sci-fit

  4. De most komolyan…az első 3 után tudnak valami újat, valami eredetit mutatni? Megint jönnek az álcák, megint lesz egy kütyü amit keresnek, az ember már tényleg nem érti,hogy Sam és a csaja mit a francért rohangálnak az ok nélkül bukfencelgető robotok között ordibálva,hogy “OPTIMUS!!!!” vagy ” NO NO NO NO NOOOO!”. Minden robot újra feltámad aztán a fele újra meghal. Minimális robbanás maximális szikrázás.
    Gondolom negyedszerre is ellövi az emberiség,hogy az alakváltók márpedig menjen le innen mert ők hozzák ránk a bajt. Aztán ugye el is mennek majd drámaian, szívbemarkoló zene kíséretében visszajönnek és segítenek irtani az álcákat. Akkor repked majd megint 50-100 kocsi össze vissza, illetve előkapnak egy fő gonoszt, aki cirka 5 percet szerepel és légyfingot nem ér majd. Kihagytam valamit? Ja igen! Sam szülei is tiszteletüket teszik mert ugye nélkülük nem Transformers a Ladatron. Na és persze az ügynök úr is tiszteletét teszi,hogy legyen egy kis móka….

    Sokat nem is kell erről vitázni emberek. Én elnézegettem mindhárom részt de nekem még egyszer a felsorolt dolgokat nem tudják eladni. Természetesen így is siker lesz. Jöhet az 5 meg a 6 meg a 7 egészen addig amíg már mindenkinek unalmas lesz. Ekkor leállnak vele…nagy csend….majd Human posztolja,hogy Nolan-t akarja a stúdió egy Transformers remake-hez. Szasztok!

  5. Mit vársz még ezek után a Transformerstől? Lassítva verekedő robotokat, robbanásokat a pofádba és dögös chicket Shia mellé. Mit kapsz a Transformerstől? Ezt. Kérdés?
    Mellesleg akik pár hete megvették a rusnya gyűjtői kiadást… Ehhe ehhe :D

  6. újra kiderült h van az a pénz.. de én örülök,azon kevesek közé tartozom(az állandó kommentek alapján ítélve) akinek így is bejöttek a filmek

  7. Személy szerint én örülök neki,élveztem mindegyiket,igaz a 3.at nagyon elszúrták.Remélem Shia mellé visszahozzák Fox-ot és nem azt az ” az állandóan tátva van a szám mert máshogy nem kapok levegőt csajt”

  8. Ha egy másik bolygón (vagy bolygókon) fog játszódni, akkor érdekel. Ebben az esetben elég egy emberi szereplő, aki a robotokkal tart a zúzások közepette. Ha viszont megint a földön marad a story akkor kihagyom, valahogy nem tudom elképzelni hogy ebből ujjat hozzanak ki.

  9. Ezen már meg sem lepődök…
    A értékelhetetlen 2. és 3. rész után már megint Bay.
    Amúgy érthető a Paramount stúdió nem akar kockáztatni új rendezővel és reboot-tal, amíg Bay szállítja a dollár milliókat.
    Remélem azért, hogy Shia LaBeouf nem tér vissza.

  10. Miért istenem? Tudom nem jártam templomba legalább 10 éve de ekkora büntetést nem érdemlek de senki, hogy ez a hapsi csinálja a következő részt is. :S

  11. Sose értettem mire fel ez a sok nyálverés? Nem tetszik: Nem kell megnézni. Rengetegen ugatnak Bay-re meg a Lensflare-re de ettől még iszonyat sok embernek bejön a dolog. Nem mellesleg itt mindenki megnézte mind a három részt és megfogja a negyediket is. Ha annyira szar volt az első és a második akkor mit vártatok a 3.-tól? Ez a szánalmas.

  12. Egy másik oldalon említik, hogy ráadásul félig-meddig reboot is lesz. Minek?! De utálom az ilyet, amikor felépítenek valamit, aztán újrakezdik. >.<

  13. Én úgy olvastam valahol, hogy Bay csak akkor kapott zsetont valami kisebb volumenű filmre, ha leforgatja a 4. részt is. Ott azt írták, hogy LeBeuf már nem lesz benne.

    Amúgy meg tényleg nem értem a kesergőket.:D Ha a 2. rész nem tetszett, miért nézték meg a 3.-t? Miért bosszantják hergelik már előre magukat a 4. rész előtt. Mazochizmus magas fokon. Senkit sem kényszerítettek még uzival se a moziba, se a TV elé.

    Magam részéről, engem kikapcsol a film. Látványos popcornmovie. Nem is várok tőle mást.

  14. Én úgy olvastam valahol, hogy Bay csak akkor kapott zsetont valami kisebb volumenű filmre, ha leforgatja a 4. részt is. Ott azt írták, hogy LeBeuf már nem lesz benne.

    Amúgy meg tényleg nem értem a kesergőket.:D Ha a 2. rész nem tetszett, miért nézték meg a 3.-t? Miért bosszantják hergelik már előre magukat a 4. rész előtt. Mazochizmus magas fokon. Senkit sem kényszerítettek még uzival se a moziba, se a TV elé.

    Magam részéről, engem kikapcsol a film. Látványos popcornmovie. Nem is várok tőle mást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.