Jaden Smith az After Earth-ben

Így fog kinézni a főszereplő srácként, amint megmenti az apját. Az egész 1000 évvel a jövőben játszódik majd.

human
írta
2012. 02. 15. 15:27
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Jaden Smith az After Earth-ben” bejegyzéshez

  1. ..tiszta apja…en sem birom amugy, eleg nagykepu es latszik h minden elotte van, es nem kell megkuzdenie semmiert sem..

  2. én kedvelem a kölyköt, és szerintem a Karate kid-ben is eléggé odatette magát. Miért baj az, ha van hátszele? Legalább van mellette valaki, ott az a rengeteg tehetséges gyerekszínész, akik nem tudtak mit kezdeni a sikerrel, 18 éves korukra teljesen kiégtek. Ha ez a gyerek a megfelelő irányítás mellett rendesen fogja végzi a munkáját, és nem arról olvasok, hogy már megint ittasan/drogosan vezettet, addig nem érdekel, hogy nagyképű, csak becsülje meg amit kapott az élettől. Végül is ilyen háttérrel még dolgoznia sem lenne muszáj.

  3. dave, az “karcóra”, másrészt meg basszus, kiköpött apja a kölök. nem tudom, kinek mi oka lehet így 6000km-ről utálni egy tizenéves srácot akiről a világon semmit nem tudunk, de hát így megy ez.

  4. Nálam már ott rossz, hogy Shyamalan rendezi… A legutóbbi filmjei mind szeméttel érnek fel, pl . Az utolsó léghajlító vagy a The happening… De ugyanúgy a falu meg a Jelek is… Hát no komment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.