6 hozzászólás a “További képek a Cogan’s Trade-ből” bejegyzéshez

 1. Mivel gengszterfilm, gondolom Ray Liotta és James Gandolfini klasszikus szerepeikben fognak visszatérni, azaz ahogy az előttem levő szólt, Tony Soprano is back, de nem csak ő, hanem Henry Hill is. Utóbbi úgy látszik nem bírta az unalmas senkik életét, mióta feldobta De Nirot.

 2. Ahh
  Nem, hogy kilóra, dekára megvettek!
  Tony,Henry….. Már csak egy Tommy DeVito aka Nicky Santoro aka Joe Pesci kellene és el is csöppennék:o)
  Ray fullra hozza a régi Henry-t ezen a képen.
  Azok a régi jó klasszikusok, remélem visszahoz majd valamit ezekből a film. Jesse James jó volt, bár ez merően más stílus, de bízok benne.
  Város!

 3. Persze, Pesci is jó lenne, őt már úgyis rég láttuk a hazai vásznakon (a love ranch című “mesterművet” nem mutatták be itt).
  Mondjuk én még mindig reménykedek Scorsese Irishman című gengszterfilmjében, amiben a zsáner két aduásza lenne Pesci partnere, Pacino és De Niro. Mindnek jót tenne, talán egyedül De Niro maradt meg a fősodorban, de ő is szar vígjátékokat, meg akciómozikat készít, Pacino már nagyon mélyen van, Pesci évek óta nem csinált filmet.
  Mondjuk ugyanez a helyzet Gandolfinivel és Liottával. Liotta már sehol sincs, Gandolfini meg ilyen akciószarokat vállal el, mint a taking of pelham 123 tony scott-remakeje. Mindre ráfér a frissítés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.