A Max Payne 3 friss trailere

Igyekeznek nem csak napfényes jeleneteket mutogatni ezúttal, hiszen nem azért vannak Maxnek rajongói. Nagyon filmszerű az előzetes, és rohadt nagy város ez a játék.

human
írta
2012. 02. 17. 00:02
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A Max Payne 3 friss trailere” bejegyzéshez

  1. Baromira nem hasonlit nekem az elsö ket reszre, max az a slow motion ugras, de az nem jelenti, hogy nem varos. Igy is fel lehet tamasztani egy karaktert vegülis…

  2. anélkül, hogy a sztorit vagy a játékmenetet bántanám, mert ezekkel úgy néz ki nem lesz gond – felesleges gépet fejleszteni hozzá, egy kávédarálón is elfut majd a látottak alapján. konzolport. ha csak nem adnak hozzá hires texture packot, mint most az ME3-hoz, ha minden igaz.

  3. Igaz, hogy lezárták a sztorit az első 2 részben, de azért ez a kommandós cucc nem jön be :( Max Payne karaktere azért volt jó, mert badass zsaru volt, nem pedig olyan, aki helikopterekből ugrál ki-be. (ott is volt néhány ilyesmi, de nem ez volt a jellemző)

  4. Akciójátéknak biztos jó lesz, de ennek még távolról sincs köze a Max Payne-hez, ami nekem lehúzza a trágya szintre. Miért nem tudott a Rockstar más néven kiadni valami akciógammát, mért kell bemocskolni a Max Payne nevet?

  5. Venom!
    Az éles stílusváltás elsőre nekem se tetszik annyira, de ettől még tartózkodnék a trágya minősítés használatától. meglehet, sőt nagyon valószínűnek tartom, hogy ha kijön a játék teljesen be fog szippantani, és vissza fognak köszönni a Max Payne-s elemek. Én bízom a Rockstárban. Azon kevés banda egyike, amelyik nehezen tud hibázni…

  6. UEVCS:
    Mint mondottam volt, a Max Payne 3, mint “független” akciójáték valóban kifogástalannak tűnik, 10/8-10/9-es szintű, ez már most látszik.

    DE! mint Max Payne játék 10/0. Miért? Az első két Max Payne-t én, személy szerint, nem az akció, a grafika, a szereplők, de még csak nem is a csavaros történet miatt szerettem, hanem az atmoszférája miatt. Amiatt a gyönyörű, költői, noiros atmoszféra miatt, az tette halhatatlanná a játékot.

    Ebben a trailerben pedig semmit, de semmi sem tükröződött a noir-érzésből. Egy trailer dolga elvileg az, hogy a legjobb/legfigyelemfelkeltőbb pillanatok közül válogatva megragadja a nézőt – és ha ezek voltak a játék legjobb pillanatai, nem vagy kíváncsi a többire.

  7. Hm érdekes dolgot vélek felfedezni minden alkalommal, nem számít hogy film vagy játék, ha nincs benne semmi újszerű csak az előző másolása az a baj, ha túl sok benne a változtatás az a baj :D
    Első ránézésre remek kis játék lesz ez, de a puding próbája az evés ^^

  8. Nekem sajna nem tűntek fel a noiros elemek, vagy csak túl begyepesedett vagyok :D Ha a game The Ultimate John McClane Simulator, Yippee Ki Yay Motherfucker Edition, vagy valami hasonló, címmel futott volna ki, egy szavam se lenne ellene. De így úgy érzem, megbecstelenítik a Max Payne nevet.

  9. Venom, nekem a trailer alapján valamennyire kezd összeállni a kép, ha megnézed van benne egy csipet a régi Max Payne-ből, amikor az elején arról beszél, hogy tőrbe csalták…ott még a régi Max Payne szerkó van rajta, amikor lezuhan arról a platóról. elmenekül, dél-amerika, új élet. öregedett, keményebb lett. ki tudja. meglátjuk.

  10. Mint már sokan írták, akciójátéknak tényleg jó lesz, Max PAyne játéknak meg majd meglátjuk.

    Malachi: mivel Rockstar játék, épp ezért nem fog futni normálisan senkinek PC-n, mert két dologról híres a Rockstar: minőségi játékokról és hihetetlenül kritikán aluli portjairól. Egy minimum százezres fejlesztés utána talán minimumon el fog futni nekem is :-)

  11. Ha a játék címe: Stranglehold 2 lenne egy szavam sem lenne…Max Payne-ként viszont nálam is kb 10/0 idáig.

  12. b+ még nem is játszottatok a játékkal de már 10/0…
    nekem is nagy kedvencem volt az első kettő, de úgy érzem ha még egy full depi befordulós résszel jöttek volna elő, akkor meg a “rókabőr lehúzás” lett volna.
    Előbb játszunk, aztán hisztizzünk.

  13. Végre James McCaffrey nem csak a hangját adja a játékhoz, hanem az arcát is, erre elcseszik ezzel a szakáll+kopaszság hülyeséggel…

  14. 10/0 az azért erős, de a Noir feeling látszólag teljes hiánya miatt beztos h dl lesz a vége és ha tetszik, max akkor adok érte pénzt, ha már 5x leárazták és 3990.- lesz a Tescoban… Nálam már a 2 nem jött be. Az igazi az az 1. és kész!

  15. Csabika

    Ha Stranglehold 2 lenne. akkor azért lenne 10/0, mert Tequilára sem lehet ráhúzni a sztorit.

    Jó lenne, ha visszahoznák Monát, de kétlem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.