12 hozzászólás a “Új kép az Avengersből” bejegyzéshez

 1. Nem tudom megszokni Thor haját, csak 5 centivel lenne rövidebb. Amúgy meg egyáltalán nem várok semmi jót a filmtől, az előzmények sem tetszettek a Thort leszámítva, pedig abban kb. nulla akció volt.

 2. Eszméletlenül zavaró Thor haja, de nekem nem a hosszúság tűnt fel, hanem hogy teljesen más színű!?!? És könyörgöm, a szakáll + pajesz miért nem szőke? Bebarnult a napsütéstől? Piti dolog, idióta vagyok, hogy ezzel foglalkozok, de nekem az első trailer-ben is feltűnt, hogy nem stimmel valami…

 3. Sücivel értek egyet. A Fekete Özvegy haja valami elképzelhetetlenül béna. A Vasember 2-ben jó volt. Nem baj hogy rövid, de3 lehetne jobb frizurája. Amúgy tényleg nem szépségverseny, de jó lenne ha a filmet nem a szereplők béna külseje rontaná el.

 4. Hát.
  Az van, hogy nem tudom miért, tényleg nem tudom, de mikor meghallottam, lesz Avengers film jó ötletnek tartottam, örültem neki.
  Aztán láttam a Capitan America-t meg a Thort, illetve látom a promo képeket, a forgatási képeket, és semmilyen negatív érzésem nem támad ezekkel kapcsolatban. Nem gyűlölöm, nem utálom, csak egyre kevésbé várom és egyre kevésbé érdekel.
  Nem vagyok rajongó, de egyre inkább csak azt érzem, hogy csak nekik, és és lehet, hogy ott is csak a fanatikusoknak fog tetszeni.
  Ne legyen igazam, kár lenne érte.

 5. Kit érdekel hogy kinek milyen haja van…ha nem nézitek meg a filmet mert annak 5 cm hosszab a haja,vagy mert barna a pajesza ak ne nézzétek.most mondanák valami csúnyát,de ak ezek nem rakják föl a hozzászolásomat.

 6. Lassan már annyi kép kijön erről filmről, hogy ha egymás után rakom lassan le is lehetne vetíteni az egészet filmet:D

 7. Oren: Ez jó volt :D
  Engem aztán nem érdekel, hogy kinek milyen a haja, megnézem, és ennyi. Legfeljebb elvesznek két órát az életemből, legyenek boldogok vele :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.