John Carter mostanában

Andrew Stanton és Michael Chabon már a folytatáson töri a fejét. A John Carter: The Gods of Mars-ot filmesítenék meg, mármint ha siker lesz a mostani John Carter.

Most pedig lássunk pár viszonylag friss videót, el lehet velük ütni pár percet.

Az új promó után lássunk pár kiemelt jelenetet:

És végül egy “ígykészült” videót, amiben éltetik a filmet nyilván:

human
írta
2012. 02. 19. 12:13
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “John Carter mostanában” bejegyzéshez

 1. A harmadik és a negyedik video egész vicces bár ez probléma egy sci-fi-ben, de lehet hogy ettől fügetlenűl még jó lesz, bár Disney ugyhogy ez kit érdekel?

 2. engem olyan szinten érdekel, hogy a john carter az nagyon alap sci-fi mű, és kíváncsi vagyok mi lesz belőle filmvásznon. az meg hogy disney nem jelenti azt hogy nem lehet megnézni.

 3. Személy szerint én imádom a Disney filmeket, csak attól félek hogy ez a viccelődés tönkreteszi majd a filmet, mindenesetre kiváncsi vagyok erre a produkcióra, ugyanis a John Carter az egyik legjobb sci-fi regény amit valaha ólvastam.

 4. legjobb sci-fi ponyva :) no offense, csak hát nem az a hardcore társadalomkritikai vagy tudományos cucc
  de nekem tuti moziban lesz a premier :)

 5. Bár Taylor Kitsch jelmeze Jake Gyllenhaal öltözékére hasonlít a Perzsia hercegéből, de már ezekből a előzetesekből/filmrészletekből lehet látni,hogy a John Carter sokkal látványosabb, szórakoztatóbb, érdekesebb lesz annál.

  Ez a Disney-film már nem fog a Prince of Persia: The Sands of Time/ Mars Needs Moms sorsára jutni !

 6. Magamból indulok ki (úgy szabad :) ) de én sosem hallottam erről a címről. (csak itt.) Mekkora cím ez a Carter? Ismerős lehet mindenhol? Én úgy gondolom nem lesz olyan siker mint amire számítanak.

  Nálam már az mínusz, h egy karakternév a cím egy sci-fi -nek.

 7. user-maat-re: alap sci-fi ponyva pedig, a tarzan könyvek írójától. Lucas, Spielberg és a többiek ezen nőttek fel.

 8. Én sem hallottam róla soha eddig, még scifit olvasó ismerőseimtől sem. Ez is amolyan generációs szakadék kérdése dolog lehet :D Egyébként nem azzal van a bajom, hogy számomra ismeretlen, hanem hogy nem fogom rajta szétizgulni az agyam, mert ma már tudjuk, hogy a Mars kihalt, szóval tuti nem vállalkoztam volna a megfilmesítésére. Az időgép pl. régi film, nem is öltek bele ennyit, mégis tetszett, na meg azt mondanám igazán alapnak könyv terén is. A Disney dolog is zavaró – legalábbis az előzetesek alapján – pedig ott volt pl. a Karib, ami szintén az és mégis voltak benne félelmetes elemek.
  Aki ismeri a sztorit, az árulja már el legyen szíves, hogy miért tud angolul a marslakó? : )

 9. “nem fogom rajta szétizgulni az agyam, mert ma már tudjuk, hogy a Mars kihalt, szóval tuti nem vállalkoztam volna a megfilmesítésére.”

  hűha.

 10. Rita: úristen Rita… csak egy példa: tudjuk, hogy a fiatalság forrása nem létezik, mégis megnéztük a Karib 4-et, szal a John Carterrel mi is a baj? Meg a többi.

 11. azért nem lehet kizárni,hogy siker lesz pl: comingsoon mindig van szavazás, amikor azt kérdezték, hogy 2012 melyik film érdekel a legjobban, magasan a Carter nyert, simán körözte avangerst, betment…persze nem reprezentatív, átlag embernél meg majd kiderül, hogy érdekli-e vagy sem.

  Fanyalgók azért hatalmasok itt is :-) olyan érveket hoznak fel amitől berosálok, Mars kihalt, meg az már tényleg minusz, hogy egy név a cím, ajaj

 12. Rita! Ez korszakalkotó hsz volt. :) Olvasom hogy nem elég tudományos (no offense), hogy baj hogy a film címe a főszereplő neve (egyébként tényleg miért nem Mars hercege, hercegei vagy akármi?) de az hogy azért nem izgalmas mert tudjuk hogy a mars kihalt… Erre szavak sincsenek. Maradjunk annyiban hogy ez tényleg nem neked való film lesz.

  Egyébként hogy ne csak trollkodjak. Nekem is nagy élmény volt a könyveket olvasnom gyerekként és nem is értettem hogy miért nem csinálnak filmet belőle. Az egyik legjobb scifi volt. Az előzetes felénél esett le hogy ez AZ a történet. Utána azonosítottam be a föhős nevét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.