Alakul a The Tomb

Már a két főszereplő miatt sem tűnik megkerülhető darabnak, hiszen Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger lesz a két főszereplő. Egy börtönből kell majd megszökniük, amit Stallone karaktere tervezett, Schwarzenegger pedig egy rabot alakít, aki igyekszik megtartani a többi elítélt ép elméjét.

Erre most a friss hír, hogy hozzájuk Jim Caviezel csatlakozik, aki jelenleg a Person of Interestben színészkedik nem is olyan rosszul. Vagyis hülye vagyok, nem hozzájuk csatlakozik, hiszen a börtön igazgatóját fogja alakítani, szóval inkább az ellenfelük lesz.

Mindezt Mikael Håfström rendezésében.

human
írta
2012. 02. 20. 19:06
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Alakul a The Tomb” bejegyzéshez

  1. Ha már Schwarzenegger és Stallone kifutó széria is bár, de ez a börtönből szökős téma velük eléggé jó választásnak tünik, erre nagyon kíváncsi leszek, az ilyen sztorik mindig jó feszült eseménysorúek, és ráadásul nem kell már nekik annyit keménykedniük sem,mintha fiatalok lennének. Ha egy Eastwoodos film szintjét hozza, akkor nagyon rendben lesz.Caviezel börtönigazgatónak eléggé elképzelhetetlen, azok túl nagy csírák szoktak lenni, és ez a fickó meg mindig vissszafogott, bágyadt karaktereket ad el magából.

  2. Hááááááááááát… Schwarcit őszintén szólva mindig is az egyik legalja színésznek tartottam, aki csak a Terminátor miatt népszerű, egyébként ahány filmben csak láttam, egytől egyig mindben katasztrofálisan szarul játszik, csak az emberek még itt-ott látni vélik a gyilkológép nosztalgikus, fel-felbukkanó árnyékát…

  3. Már a két főszereplő miatt sem tűnik megkerülhető darabnak, hiszen Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger lesz a két főszereplő.;-)))) Mi van????mirol beszelsz??Epp miattuk kotelezo jo messzirol elkerulni!!!

  4. Bárki bármit mond filmtörténeti esemény van születőben. Az akciófilmek két ikonja egy filmben. Kötelező moziban nézős, ha egyáltalán bejön. Lehet Swarcit savazni. de ő sosem akart többet játszani, min amennyit a képessége engedett – ellentétben rengeteg színésszel. Ha kellett saját paródiáját játszotta. Ezért szidni szerintem fölösleges. Már csak a tiszteletre méltó karrierje miatt sem. Azt se felejtsük el, hogy elsősorban nem egy színészről beszélünk.

  5. hát én még most is inkább megnézem a régi filmjeiket,mint a mostani szutykokat. + az új filmjeik is jobbak mint a mostani szar akciófilmek

  6. Collateral damage, Detox, Avanging angelo, Driven, Get carter,Rocky 6, staöbbi… egytől egyig mind szar hulladék. 2000 után amit legyártottak,az alapján nyugodtan elmehetnének nyugdíjba, mert köze nincs ezeknek már a fénykorukhoz. Egy Takent, Swordfisht, Mi:4 et, és mág sorolhatnám kétezer utáni akciómozikat nehezen fognak meg még a régiek is. True lies sem nagyobb szám egyik újabb filmnél sem. Schwarzeneggernek egyedül a Predator meg a Terminator filmek a nagyágyúi. A többi azért nem olyan nagy szám szerintem. Stallone egy másik kategoria, ő azért körökkel jobb mint az osztrák, ezt a börtönös filmet is inkább Stallone miatt nézem, ha csak az osztrák játszana benne ,nem biztos hogy érdekelne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.