Csak keményen (frissítve)

Újabb Avengers-kép. Katt rá!

A Kapitány azért ilyen vékony, mert két oldalt scanneltek, de nem túl ügyesen, így némi képi információt is elvesztettünk, főleg a szélességéből. Elég csak arra gondolni, hogyan nézett ki az Amerika Kapitány filmben, máris felidézhető, hogy nyilván nem piszkavas.

update: rákattintva már rendes minőségben, nem scan változatban is megnézhető.

15 hozzászólás a “Csak keményen (frissítve)” bejegyzéshez

  1. Jöhetne kifele egy hosszabb trailer is! :) Kicsit már unalmasak ezek a borítók meg a játékfigurák… :)

  2. Bevételadatok hogy kerülnek jobboldalra? Vagy ez ilyen előrejelzés? Ha az is, legalább odaírhatták volna.

    Borsesz: Steve Rogers csak azért tűnik vékonynak, mert ki van vágva egy kicsi a kétoldalas kép miatt. Nézd meg a hasán a csíkokat… szimmetrikusnak kellene lenniük, de az egyik alig látszik. Na ott van levágva annyi, amennyi a másik oldalon is van neki :)

  3. Kár hogy amerika kapitánynak nem rendes szövet maszkja van hanem egy átalakított sisakja. Kicsit nagynak tűnik benne a feje.

  4. Johi és Renner okés, a középső bóhócman nagyon kókány geci, szerencsétlen Evans, ennél többet érdemel.

  5. azt gondoltam mindenkinek nyilvánvaló, hogy ez egy scan és a két oldal közötti részen lett túl vékony evans, de ezek szerint nem, odaírom a kép alá. És mikróban nem lehet macskát szárítani.

  6. milyen adatok? —> mármint konkrétan hogy jönnek azok a számok…

    itt mindenki félreért mindenkit :)

  7. Az oldalán az adatok valószínűleg előrejelzés, más nem nagyon lehet. Viszont ha már ilyen sok jegyet eladtak előre – még van 2,5 hónap hátra – akkor viszont már jót kaszáltak.

    A képek átlagosak, tudom, hogy Amerika Kapitány az egyik legöregebb szuperhős, de akkor is iszonyú gagyi. A legfeleslegesebbek közé tartozik, legalább modernizálták volna fel egy új szerkóval. Még a különleges képességek nélküliek is érdekesebbek mint ő.

  8. ThomassLord: Asszem ezt én is észrevettem :D
    Csak valahogy “próbáltam” poénkodni… nem jött össze :)

    Viszont a sisak tényleg mintha egy számmal nagyobb lenne rajta. Ezzel az arccal pedig inkább úgy néz ki, mint egy anyagyilkos…

  9. Durván nagy feje lehet élőben ennek a Scarlettnek, ha a képeken közel azonos nagyságú feje van, mint a tőle 20-30 cm-rel magasabb férfiaknak :D

  10. Én is csak röhögni tudtam:D. A bal oldalinak szorulása van, Scarlett arca leírhatatlan, Amerika kapitány pedig olyan mint egy szopottgombóc:D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.