Mass Effect 3: Take Earth Back-előzetes

A múlt héten a játékok hozták a legjobb trailereket, a filmszerűségüket egyre jobban elmélyítve. A Mass Effect 3 mellett sem lehet elmenni szó nélkül.

human
írta
2012. 02. 20. 15:20
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Mass Effect 3: Take Earth Back-előzetes” bejegyzéshez

  1. Digic az AC2 trailer-ével eléggé berobbant, több Bioware és Ubisoft videót készítettek és szinte mindig nyernek is valamit. Ha jól emlékszem tavaly a Revelations-ével a Spike VGA legjobb trailert. Csak így tovább. :)

  2. Látványos, nagyon.
    De nem sok érzelmet váltott ki belőlem. Nem úgy, mint az előző ME trailerek.
    (Szép volt srácok!)

  3. armies of exigo volt az első aminél már lehetett látni, hogy nem semmi amit tudnak. utána készült a warhammer-mark of chaos teasere,majd az intro amivel szíjjelgyaláztak mindenkit és azóta tart ez a menetelés náluk.
    nagyon dúrván nyomják.

  4. ez a teljes tévében lement trailer, lesz egy bővített is, igen (ennek a végén is írják), az meg a bővített trailer lesz, nem a “teljes”.

  5. Jó lessz, az elözö 2 rész is tuti volt a me2 csapatösszerakós trailer-e mai napig kedvenc, ebböl lehetne epic filmtrilógiát csinálni:)

  6. “egy másik olvasó”, névtelenül fikázni, azt tudsz, jó magyar vagy te is. ez az egyik LEGJOBB videó, amit az utóbbi időkben láttam, talán a Blizzard munkái voltak rám hasonló hatással. szóval érdekelne már, csak a szád nagy, vagy tudsz mondani olyat, amitől leesik az állunk.

  7. Interneten névtelenséget számon kérni azért valahol vicces. Amúgy ez a tréler is bazi látványos mint a többi munkájuk, de az Assassinosnál nem fognak jobbat csinálni, de kb senki.

  8. Álomszép animáció. Emelem a kalapom a magyar csapat előtt. ;)

    A legelején a figyelmeztetés, hogy “partial nudity és sexual content” mégis mire vonatkozott? Ebben semmi ilyesmi nem volt.

  9. edge:
    alt gr + j ;)

    A video kapcsán Malachival pendülök egy húron, ezúttal nem igazán sikerült a videónak a hatása alá vonnia. :(

  10. Nem értem. Baromi jó játékokat csinálnak, de hogy van az, hogy ha filmet csinálnának belőle, azt meg legtöbbször baromi jól el tudják rontani?

  11. Az extended trailert néztem meg…Kicsit ki is rázott a hideg. Ha isten is úgy akarja, akkor elindul majd a gépemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.