14 hozzászólás a “Jack McClane” bejegyzéshez

 1. meglepetés, de kellemes + ahogy nézem a képet, tuti kapunk egy veszekedős apa fia kapcsolatot, ami megint + pont, régi old school akcióban kötelező volt a párosnak szívatni egymást, remélem jól tippelek, várós!!!

 2. Jah, néztem én is, van állkapcsa a kölöknek, ezzel ha megroppantja Willist… Életben nem láttam még ezt a palit, de valami jobbat is találhattak volna szerintem, nem szinészileg írom le,de nem hihető,hogy McLane sarjadéka. Tették volna be inkább Wentwortot, vagy … Kb. olyan telitalált ez ,mint Toby M. pókembernek.

 3. A Spartacus-ban jó volt, de ott inkább kedves, mackós srácot alakított, nem a brutál gladiátort. Majd meglátjuk.

 4. Kár, én Aaron Paulnak (Breaking Bad – Jesse Pinkman) szurkoltam a szerepért. Majd meglátjuk.

 5. Legalább nem “Jack McClane szerepében: Justin Bieber!” Amúgy szerintem simán beillik McClane fiának. Amekkora arca van néha Johnnak, simán elnézem, hogy az ivadékánál egy fizikailag is megjelenik! :P

  Félre téve a szörnyű humort… A Spartacusban jól játszott, és elég idő telt már így is el, hogy ne Varroval azonosítsam az ipsét, plusz a haj is sokat segít.

  Jézus ereje, a göndör fürtökkel fel sem tűnt, hogy ekkora bukó kell ennek az ipsének! És ez a fej… XD Jobb képet is találhattak volna, ebből az néz ki, hogy:
  “Nézd apa! Fogyatékos vagyok, de a pisztolyt tudom fogni!”
  Persze gondolom nem ilyen lesz a kölyök, de attól még ez a kép… Borzalmas és botrányos… Borztrányos!

 6. Nem ismerem a srácot, meg ez a kép is előnytelen. Én jobban örültem volna Henry Cavill-nek, ha már a The Cold Light of Day-ben is ő játsza a fiát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.