The Hunger Games a tévében

Két kinti TV-spotot nézhettek most meg, hátha tartalmaznak új jelenetet. Happy Hunger Games! Nem tudom eldönteni, hogy aki nem olvasta annak ezek eléggé felpörgetőek-e. A kommentek mennyisége alapján nem úgy tűnik.

10 hozzászólás a “The Hunger Games a tévében” bejegyzéshez

 1. Én pl. nem olvastam és simán várós nálam. És ez akkor is így lenne ha ezt a kommentet most nem firkálnám ide. :)

 2. “Nem tudom eldönteni, hogy aki nem olvasta annak ezek eléggé felpörgetőek-e. ”

  Lassan a világ összes könyvét megfilmesítik. Herótom van már ezekből a filmekből. Ráadásul utálom az ilyen erdőben, dzsungelben játszódó filmeket.

 3. Én sem olvastam a könyvet,de mint már írtam 1szer amit eddig láttam nem igazán hozott lázba.

 4. Nem tudom, hogy magából a Viadalból miért nem mutatnak szinte semmit, aki nem olvasta a könyvet, azt azokkal a részekkel lehetne igazán megvenni…akik meg olvasták, és ezért elmennek rá, nem fognak kitenni akkora tömeget, hogy a bevétel indokolttá tegye a 2-3. rész megfilmesítését. Van egy olyan rossz érzésem, hogy megint kapunk egy csonka-könyvadaptációt, egy közepesen erős vagy közepes első résszel, a többi meg megy a süllyesztőbe.

 5. Én tegnap fejeztem be a trilógiát, szvsz ez bizony fasza lesz, pedig a könyvek annyira nem jók.

 6. Melkor en is valahogy igy erzek, bar csak az elsot olvastam meg

  egyebkent erdekes mert olvasas elott hiaba neztem meg a trailert nem erdekelt egyaltalan a film, most meg rendesen varom

 7. Én várom. Én az első trailer hatására vettem meg a könyveket és olvastam el 1 hét alatt mind a hármat. Valami kellett amivel elüthetem az időt mire lefordítják a Sárkányok Táncát. Aztán nem úgy jött össze. A Trónok harcából legalább egy könyv kitartott 2-3 hetet…. :D

  Egyszóval: nagyon jó a könyv és szerintem a film is jónak néz ki. Egy dolog zavar csak: Katniss eléggé jó bőrben van sajnos a könyvvel ellentétben. Nem lesz eléggé hihető az állandó éhezés és éhhalál, ami a 12. körzetben van.

 8. MrSpock Jogos. Ugyanakkor viszont ha csont és bőr lenne, nem lenne hiteles a rendszeresen vadászó, kemény csaj szerepében.

 9. A könyv végig Katniss szemszöge, itt meg a második videóban mintha nézné a körzet kivetítőn. Az ilyenek miatt várom nagyon.

 10. Az eddigi előzetesek nem mutatják elég jól trilógia hátterét. Pedig én pont ezért szerettem bele a könyvbe. De legalább nem lőttek le benne semmilyen fordulatot.

  Az eddig látott karakterek kb. olyanok, mint aminek elképzeltem. Pl.: Effie Trinket, Caesar Flickermann, Katniss, Prim…
  Haymitch szerepében nagyon szívesen láttam volna Hugh Laurie-t.

  A filmet itt nem a karakterekkel tudják elrontani, hanem azzal, hogy ha nem adják vissza a történet hangulatát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.