A Bleach sem ússza meg

A Warner Bros. megvette a jogot a Bleach manga élőszereplős megvalósítására. Dan Mazeau (Wrath of the Titans) neki is ült a forgatókönyvnek, a rendezést pedig valószínűleg Peter Segal (Get Smart) ragadja magához.

Egy szellemeket látó fiúrúl szól, akinek megváltozik az élete amiko a rossz, Hollownak nevezett szellemeket vadászó Rukiaval összefut.

human
írta
2012. 02. 23. 03:11
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “A Bleach sem ússza meg” bejegyzéshez

  1. Szerintem mindenki ezt reméli. :D De szinte esélytelen… Az ilyen animékhez nem lenne szabad hozzá nyúlni.

  2. Gondolom ezt is olyan lelkesedéssel fogják készíteni, mint az Akira-t és a Cowboy Bepop-t.
    A történet természetesen Kaliforniában fog játszódni, a főszereplőt átnevezik majd Joe-nak, és Robert Pattinson fogja alakítani.

  3. Dragonball movie óta félek az anime2movie konvertálásoktól. Remélem pozitívan csalódhatok.

  4. Pr13m
    Igazad van. Ilyenhez, mint a Bleach tényleg nem kellene hozzányúlni. Borzalmasan gyenge történetileg.

    SlyZero
    Az Akira és Cowboy Bebop(utóbbiból semmi sem lesz szerintem) megfilmesítése fájdalmasabb érinti az anime kedvelőit, mint ez a tucat shounen.

    Gantz-ból lehetne valami igen ütőset letenni az asztalra, mert a japánok elszúrták az élőszereplős filmeket.

  5. Ez egy nagy rakás szar lesz már most megmondhatom. A Death Note és a Dragon Ball is egy nézhetetlen borzalom volt. Nem kéne engedni, hogy az éppen unatkozó rendezők akiknek épp nincs semmi ötletük ilyen lépéseket tegyenek némi aprópénzért. Jó nem azt mondom, hogy éhen halnak a filmkészítők egy-egy ilyen anime-pc-konzol konvertáció után de biztosra veszem, hogy nem valami nyereséges ötlet. Személy szerint én nagy anime rajongó vagyok és a Bleach első helyen áll a listámon és a nyakamat teszem rá, hogy el fogják cseszni.

  6. pedig a cím után még reménykedtem nem az animéhez akarnak nyúlni,csak véletlen címegyezés mint az avatárnál volt,de sajnos nem
    csak legyen jobb mint a dragon ball movie volt és akkor már lehet is örülni
    (legközelebb melyik sikersztorihoz nyúlnak vajon? fairy tail,naruto,vagy előveszik a full methal alchemistet? utóbbiból még tán ki is lehetne hozni egy jobb sztorit,ha nem 2 órába próbálják sajtolni az 50+ résznyi történéseket)

  7. Jaj, ne. Ez rossz hír. A főszereplő srác rajzolva igazi szívdöglesztő, nincs élő fiatalember, aki képes lenne kiváltani azt az ujjongást, amikor Ichigo halálistenként bekeményít és annyit mond: bankai.

    Baszki, hogy senki sem tud értelmes ésszel, szakmailag korrekten, az alapanyagért rajongva hozzányúlni egy animéhez. :-o

  8. Csak az ne jöjjön el, amikor majd valamelyik élőszereplő azt fogja üvölteni, hogy Gomu Gomu No Pistol! :D

  9. Nos lássuk…
    Dragon Ball – LAAAAAAAAAAAAAAAME!
    Avatar: The Last Airbender – LAAAAAAAAAAAAAAAAAAME!
    Death Note -ot nem számolnám ide, mivel azt a japcsik forgatták…
    De!
    Ha hozzá vesszük, hogy Holly fáján mit műveltek eddig a saját (TMNT, GI Joe) és japán (DB, Avatar) rajzfilmjeikkel (igen, tudom, hogy vannak képregényes, valamint manga források is, de ezeket konkrétan a rajzfilmekből építették), eddig semmit nem tudtak letenni az asztalra, ami jó lett volna.

    Azért kíváncsi vagyok, de nem remélek semmit. Eddig a legjobb adaptáció, amit láttam, de csak mert rohadt dark lett, az a Pokémon: Apokélypse nevű fan made cucc volt, na meg a Casey Jones. Low Budget for the WIN!

  10. Na akkor valaki húzza elő a kalapból Watchovsky-ék Speed Racer adaptációját. Az egy élőszereplős anime volt.

  11. Hát Ichigo-nak tényleg nincs élő párja. Max ha japán az illető. Szerintem a dragonball nem volt annyira rossz. Bár én anno az animét nem szerettem. Inkább sailor moon párti voltam xDD
    Hát azért kíváncsian várom mit hoznak ki belőle… de ettől tényleg nem várok semmi jót. Amúgy a fullmetal alchemistből nagyon jó filmet(sorozatot) lehetne csinálni. DE szigorúan csak a brotherhood-ból!

  12. “Dan Mazeau (Wrath of the Titans) neki is ült a forgatókönyvnek” hajaj.

    Nekem alapvetően az a bajom az ilyenekkel, hogy valamiért hollywood úgy érzi, elég a karaktereket átvenni, a történetet nem, inkább ráhúznak valami elcsépelt szar “saját cselekményt”, hogy összehozhassanak egy zs-kategóriás 90 perces szörnyűséget.

  13. Ismerem az animét, és a többihez képest ez még szerethető is. Ezért sajnálom hogy filmet csinálnak belőle. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.