Itt a Brave új trailere

A friss poszter mellé befutott ez is. A Pixar megcsinálta? Na jó, az előzetest nem, hiszen konkrétan egy jelenet csak a filmből, de az legalább humoros és szép.

HD a nagyoknak.

human
írta
2012. 02. 23. 12:02
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Itt a Brave új trailere” bejegyzéshez

 1. Nem nagyon volt eddig érdekes,de ez a lassítósdi animációs filmeken nekem mindig elég,hogy megvegyenek maguknak.

 2. Ezt viszont tényleg eredetiben érdemes nézni… kíváncsi leszek, a magyar változatban hogy oldják meg ezt a plusz hangulatot (mondjuk vitézkori régies kifejezésekkel jól hangzana :))

 3. várólistára került

  szinkron: nehéz ügy, mert tényleg jó lenne ha a skót tájszólást valahogy átültetnék, de nem tudom h ez mennyire fog sikerülni, vagy akarják e egyáltalán…

 4. attól félek, hogy annyira meg akarják valósítani a skót-akcentust a szinkronban, hogy röhejes lesz mintsem, odaillő/jó. szóval a magyar előzetestől függ a mozi.

 5. (O________o ) mindig is féltem a göndör hajú emberektől, de azt hiszem, ez most meg fog változni :D + skót akcentus! ez lesz a kedvenc pixar filmem.

 6. Úgy fest megint családi konfliktus (anya vs. lánya) is benne lesz mint mozgatórugó(lásd How to train your dragon, Incredibles, meg még biztos van ilyen)… csak én gondolom azt, hogy ezt már elég sokszor ellőtték és kezd elcsépelt lenni?

 7. a plakátra felfigyeltem mikor anno kiraktátok.
  most ott tartok hogy nekem ez kell!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.