Wrath of the Titans újra

Érkezett egy friss trailer a God of War film… izé, a Clash of the Titans folytatásához. Ha nem lenne az első rész, akkor tényleg tudnék lelkesedni, jól néz ki, de így inkább óvatosan szemlélem.

17 hozzászólás a “Wrath of the Titans újra” bejegyzéshez

 1. Most lehet egyedül maradok a véleményemmel, de én szeretten az első részt. Ez is jól néz ki… szerintem simán ütni fogja az immortalst.

 2. Nem vagy egyedül Pocok, én is szerettem! Ez a trailer meg überbrutálkegyetlendurvahidegrázós lett!

 3. be kell vallanom, hogy én is megnéztem itthon az elsőt és talán az 1080p miatt, de nem hánytam tőle hupililát. teljesen jó volt egyszeri megtekintésre. szóval szerintem ez is elmegy majd.

 4. Egy szűk két órás ámulatnak megteszi, mozira való, inkább ezt nézem moziban mint egy Kémes hármast például, de az egész nyilvánvaló,hogy Perseusnak még a körme se fog beletörni a titánokba olyan szinten túlélő az ürge. Izgalmas ez sem lesz, mint az előző sem volt az, helyenként jókat lehet aludni rajta. Annyira engem nem fog meg ez a mitologás téma, de a kreaturák érdekesek, egy sokadik látványfilmként lehet hogy várom.

 5. Az Immortalsnál sajnos nem kihívás jobbnak lenni :D, de egyébként tényleg biztatónak tűnik ez a trailer.

 6. Csak egyetérteni tudok… A clash of the titans egy elég jó látvány film volt… történetileg tényleg nem volt erős, és talán még bugyutának is mondhatni 1-2 helyen… de valljuk be… azért az a kraken odabaszott :) Csak sajnos nem volt túl hosszú a pályafutása :)
  És trailer alapján, itt még több látványosság lesz, mint az előzőben… Ott az a lávaóriás is … hát nem tudom… a lényeg, hogy a látvány a helyén lesz itt is.

 7. Jó volt az első rész.
  Vannak sokkal moslékabb filmek mostanában amire szimplán ráhúzzák hogy jó és közben meg egy rakás szar. Nyilván azért készül folytatás mert másnak is tetszett és megéri folytatni.

  Történetre meg annyit hogy ha nem láttad volna még ezt a történetet akkor jó lett volna. Úgy értem h már más filmben történetben feldolgoztak ilyet h elveszett fiú és kiderül h megváltja a világot. Van akinek ez még új másnak már lerágott csont. Pandórára is ráhúzták a modern pocahontast mégsem panaszkodott senki. Én konkrétan elaludtam első nekifutásra a filmen. Másodikra sem tetszett.

  Ízlések és pofonok :)

 8. Szar volt az első! Utólag már sajnálom a pénzt, amit a mozijegyre kiadtam. Sokkal jobban bírtam az 1981-es eredetit. Az sem egy remekmű, de legalább abban még nem rodeóztak skorpiókon, és még sorolhatnám a többi moslék dolgot. Attól függetlenül ezt is meg fogom nézni, bár lehet már nem a moziban.

 9. Imádom a görög mitológiát, sajnos.. ezért fogom valószínűleg ezt is megnézni, holott már a trailerből kilóg egy két helyen a lóláb. Például lehet, hogy hatalmasak és látványosak lesznek a titánok, de már látom mennyire ki fog zökkenteni Rosamund Pike, ahogy angol úrilány fejével tökéletesre sminkelve megjelenik katonaruhában, vagy az első részből következtetve hiába állat a cyclops valószínűleg csetleni botlani fog, vagy éppen elég a főszereplőnk sérójára gondolni.. szóval igazatok van a látvány miatt talán majd megéri, ez olyan mint a legtöbb bombázó, külsőre ott van, viszont alig várod, hogy vége legyen a mondanivalójának és kibírd röhögés nélkül a beszélgetést vele..

 10. JohnnyJoker:Szar volt az első! Utólag már sajnálom a pénzt, amit a mozijegyre kiadtam..Attól függetlenül ezt is meg fogom nézni, bár lehet már nem a moziban. -Némi ellentmondás, nemde? :)

 11. Marv, gondolom ezt nekem címezted. Attól, hogy szarnak tartom az elsőt, meg fogom nézni a másodikat is…és lehet azt is szarnak fogom tartani. Sehol nem látok ellentmondást. Nem azt írtam, hogy az első után nem nézem meg a másodikat, és a következő mondatban erre cáfolnék rá. Szóval legközelebb használd az agyad, mielőtt sületlenségeket írsz.

 12. Érdekes látni, hogy az Immortals után hogy megszépült az első rész emléke. :)
  Remélem csoda történik és kapunk egy jó folytatást.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.