Ne féljetek Hunger Games-rajongók

A The Hunger Games elővételben több jegyet adott el, mint a The Twilight Saga: Eclipse. Ha ez alapján akarnánk tippelni, akkor ez a trilógia el fog készülni. Na nem 100%, hogy az egész nyitóhétvégéje erős lesz, pláne az esés a második hétre lesz érdekes, de ez bíztató kezdet. Most nem kell jönni a Twilight utálattal kivételesen, csak az anyagi vonzatról van szó.

7 hozzászólás a “Ne féljetek Hunger Games-rajongók” bejegyzéshez

 1. Papírforma, de egyébként idén lesz még jópár brutálisan kezdő film. Rögtön nem sokkal ezután pl. Avengers, majd nyáron TDKR hogy csak kettőt említsek. Egyébként ha nem lesz nagyon rossz akkor meg fogja tartani a nézőszámot szerintem.

 2. szendroib ez jogos.

  De örülök, mert tényleg érdekelne a teljes trilógia moziban. Hihetetlenül jó alapsztori, és ha nem viszik el tini-romantikus irányba teljesen…

 3. Talán szerencséjük lesz, mert közvetlen közelben nincs márciusban egy blockbuster sem, bízom benne, hogy hoz annyit, hogy elkészíthessék a teljes trilógiát, még ha a 2-3. részt gyengébbnek is tartottam az elsőnél.
  Hajrá!

 4. Egy kérdésem lenne a filmről. Most szeretném megvenni a könyvet, de láttam, hogy van a trilógia meg van egy könyv aminek ugyan az a címe, mint a trilógia első részének melyiket vegyem meg a kettő közül? Mert elolvastam az ismertetőt, de mindkettő ugyan arról szól. Előre is köszi.

 5. akos139: Éhezők viadala- Futótúz – A kiválasztott.

  Ez a trilóga, az első kötetet filmesítették meg, szóval ha csak a film alapja érdekel akkor csak az első kötetet vedd meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.