Indy Blu-Ray!

Avagy The Complete Indiana Jones Blu-ray Collection. Még egy trailer is összehoztak, hogy megjegyezzük: ősszel jön a képileg felújított változat remek minőségben. A videóban nem sokat mutogatják a kristálykoponyát, de az is benne lesz azért a gyűjteményben.

13 hozzászólás a “Indy Blu-Ray!” bejegyzéshez

  1. jee, kötelező vétel számomra

    és igen, végre letörölhetem a set-top boxról az hbo hd-s felvételeket :) bár az ősz még messze van, szóval nem most rögtön

  2. Lucas meg Spielberg tudnak még mutatni újat, vagy nekik már csak a régi filmjeikről való újabb és újabb bőrlehúzások maradnak?
    A Lucasfilm mikor csinált pl. utoljára új filmet?
    (úgy értem, hogy, ami nem SW meg INdy…)
    Félreértés ne essék nagy indy fan vagyok, de azért egy idő után már unalmas lesz a régieket újra és újra látni.
    Dolgozzanak inkább az 5. részen…

  3. bokesz: Tavaly Spielberg csak két filmmel jelentkezett, idén jön a régóta tervezett, parádés szereposztású Lincoln filmje, nem úgy tűnik, hogy még mindig az Indy-n lógna :) Annak meg örüljünk, hogy a régebbi filmjei kijönnek BD-n :)) remélem nem nyúlnak bele digitálisan, bár ez Spielberg-re nem jellemző (egy botlása volt, az ET felújítása), de ő azt mondta, még a Meztelenek és bolondok egy jelenetében az égbe kiáltóan látható, segéddrót köteleket se szedi ki a filmből BD-re :))

  4. Ha megkérhetem a kedves kommentelőket, hanyagoljuk már itt az újabb blu-ray-rókabőr nyávogást. Örüljünk a BD kiadványnak.

    Alig várom, tuti vétel, még a kristálykoponya sem zavar (talán majd még néha azt is megnézem, végülis annyira azért nem katasztrofális :D)

  5. A red tails még csak idén jön? baszki nagyon összefolynak a napok, nem is tudom, hogy mikor láttam, talán egy hónapja,

  6. Juhéj, ezt várom már évek óta! A megjelenés napján birtokolni akarom.
    Remélem, hogy az összes DVD-s extrát rárakják, ami a 2 különbőző kiadás során jelent meg. Könyörgöm ne úgy csinálják, mint a SW BD esetében, hogy lehagyták a DVD-s extrákat és nagyrészt semmitmondó anyagokkal töltötték meg az extra lemezeket.
    Ezenkívül én örülnék még egy kimaradt jelenetek szekciónak is.

  7. A Kristálykoponya tényleg marha gyenge, de az a helyzet, hogy ha mai szemmel nézzük a régieket, azokban is rengeteg baromságot fedezhetünk fel…
    Inkább az új filmes nyelv miatt volt korszakalkotó ez a sorozat, mostanra viszont eljárt felette az idő szerintem.

  8. GR-44: Hát igazából az Indy minden volt csak új nem, réges-régi zsánerfilmekből táplálkozott.

  9. Az Indy 4 már kijött rég BD-n …..amúgy szerintem azért annyira nem lett rossz, az első 1 órát kifejezetten élveztem :)))
    Egyébként meg,hogy tele van baromságokkal :) ez jó…:)
    A kalandfilmek ponyvája ez kétségtelen de azt hiszem Spielbergék sem akarták megváltani vele a komoly filmek világát.Ezzel az erővel lehetne fikkantani az összes Star Wars-t , Bondot stb és még sorolhatnánk…nem lenne miért moziba járni.Bár ez az előzetes tele van már ezerszer látott jelenetekkel , hangokkal, arcokkal, de ettől még szól a ZENE,csattannak a pofonok, durrognak a poénok és engem újra ráz a kellemes hideg ha látom vagyis X év után is működik a dolog!!!
    BAKKER EZ INDY végre blurayen
    és ez a lényeg!!!! :))) HURRÉÉÉÉÉ !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.