The Hobbit Videoblog #6

Peter Jackson folytatja a videoblogolást, blu-ray extrák idő előtti megosztását, szóval merüljünk el a Hobbit készülésébe újra.

human
írta
2012. 03. 01. 20:48
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “The Hobbit Videoblog #6” bejegyzéshez

 1. Hát ez fantasztikus! Gyönyörűen látszik, hogy miért is lesz a Gyűrűk Ura előzsmények ugyanolyan sikeresek, mint az eredeti filmek. Az a rengeteg energia és pénz, amit nem sajnálnak ráfordítani meghozza a gyümölcsét. És itt kezdheti el magát nagyon szégyellni George Lucas, amiért ő az egész Csillagok Háborúja előzményeket zöld háttér előtt vette fel stúdióban, eredeti helyszín meg 0.

  Egy másik fontos dolog is kiderül ebből a videóblogból, bár az előzőből is sejteni lehetett. Az első film nagyjából a hordókból való szabadulás után fog véget érni, a Magányos Hegyre történő első pillantással.

 2. hihetetlen, a lucas utálat ide is betéved
  igen,az a köcsög hogy hogy nem vette a fáradtságot pénzt munkát nem kímélve és épített halálcsillagot a hold mellé, foglalt el kisbolygókat változtatva endorrá -hoth-tá őket, és pusztította el valóban az alderánt..
  persze viccelek,de pont lucast és egy űrscifit idekeverni

 3. Én nem utálom Lucast, sőt az előzményfilmeket is egészen szeretem -ha nem így lenne, nem adtam volna neki annyit a pénzemből- DE ezt látva nem tudok elmenni azon tény mellett, hogy mennyivel jobb is lehetett volna amaz.
  És nem az űrsicc-fit kevertem ide, hanem az előzményfilmek közötti párhuzamot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.