16 hozzászólás a “Ne kezelj le egy nyilazó lányt” bejegyzéshez

  1. Nekem nagyon tetszett a könyv, szerintem érdemes megvenni. Az első két részt kerek 4 nap alatt olvastam el, megvan a harmadik is, de a hétfői és keddi zh-k miatt valahogy meg kellett állnom, hogy elkezdjem azt is.

  2. Mi itt a spoiler? Az, hogy nyilazni fog? :D Vagy a malac, meg az alma? Ez csak akkor spoiler, ha tudod mihez kötni.

  3. Mindenkinek csak ajánlani tudom a könyv(ek)et. Hihetetlen jók!
    A jelenet pedig nagyon tetszik. :) Jöjjön már a film!!! :D

  4. Mondjuk én kíváncsibb lettem volna a második könyvbeli “bemutatójára”. :D

    Amúgy annyira szerintem nem spoiler, főleg, mert mintha a második trailerben felvillant volna pár tized mpre a malac és az alma.

    Mindenesetre várós már nagyon.

  5. Na közben bedaráltam a könyveket még előző hétvégén. A tőlem dícséretnek számító erős közepes jelzőt megkapja.

    Egyébként meg Matt-tel vagyok, ezt a jelenetet én is némileg jobban megvalósítva vártam volna.
    Azért a filmet nem írnám le, de remélem máshol jobban remekelnek a jómunkásemberek!

  6. Van 1 olyan érzésem,hogy a jó könyvek miatt(mindenki ezt mondja,én nem olvastam)eléggé túlhypolják a filmet.Eddig amit láttam belöle,semmi extra…

  7. jaj…miért is néztem meg. Most már nem fogok meglepődni a moziban azon, hogy a valószínűleg “gonosz” szereplők malacot zabálnak amíg az ifjú Mystique honfoglaló magyarost játszik.
    Ezt a könyvet a Twilight szerzője AJÁNLJA! Értjük?! Szerintem ez elég nyomós indok, hogy ne olvassam/nézzem meg. Tudom nem szabad bedőlni a sztereotípiáknak…de bazzek a Tvájlájt szerzője…

  8. Engem például hidegen hagyott a véleménye… elég sok könyvre rányomják már, hogy ajánlja és kétlem, hogy bele is lapozott ezekbe. Írt valami vámpíros közepes szintű valamit, és most mindent ahhoz hasonlítanak….

    Amúgy visszatérve a filmhez, most egy kiragadott kis jelenet persze, hogy nem tesz olyan hatást, hogy most mindenki hanyatt vágja magát. Ez majd az egész filmmel fog ütni. :) Vagyis én ebben reménykedek! :D

  9. Egyetértek, elsiették. Hátha vágott verzió :P. A zenével jól operáltak, meg tetszetős is az egész, csak nekem rövidke. Nem sok kellett volna pedig, azzal az egy szem kilőtt nyílvesszővel van a legnagyobb gond a malac előtt, jobban építkezni kellett volna szvsz.

    Mindazonáltal nagyon-nagyon várom, még szép!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.