10 hozzászólás a “Új MiB3 poszterek is” bejegyzéshez

  1. Akartam mondani.:)
    Ráadásul,mind2 képen ugyanaz a kéz van.
    Ezért a munkáért tuti nem fizetnék.

  2. Ez mindenhogyan FAIL! Próbáljatok a tükör előtt (hasonlóan, minél egyenesebb csuklóval) hasonló fegyver tartó pózt felvenni, úgy, hogy a markolat a mellkasnak pont ugyanahhoz a részéhez essen. Nem fog menni… Ehhez még egy ízületre lenne szükség a karunkban. Az, hogy gyerekméretű a kézfeje, extraFAIL!

  3. Botrányosan gyenge ez a két poszter… mondom ezt úgy, hogy elég toleráns vagyok amúgy a mostani Photoshop-inkvizíciós trenddel szemben, de ezzz… Über-béna!

  4. Zombiebie, meg lehet azt azért különösebb erőlködés nélkül csinálni, bár tény hogy nem kényelmes. Ettől függetlenül tényleg nagyon aránytalan az a kéz, és egyáltalán nem tipikus fegyvertartás…

  5. Ugy latom, hogy a markolat nem eppen 90 fokot zar be a csovel, igy mar elkepzelheto a tartas. De az aranyok, es a duplazas minimum megmosolyogtatoak :) Szerintem ugy gondoltak, hogy igy meg jobban hasonlit majd a ket poszter.

  6. Will összecsoffadt, nincs karja, se válla, Tommy papának meg lefelé konyul a szája, amivel ilyen puffadt nyugdíjasképe lesz. Botrányosan szarul néz ki mind a kettő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.