22 hozzászólás a “Tisztelt esküdtek, vizsgálják meg az első számú bizonyítékot” bejegyzéshez

  1. Kicsit dúsabb skalppal, de ez Bruce Willis, amint egy újabb rohadt nap után félrebiccent és a nikotinban leli az örömét :)

  2. na, mostantól érdekel a film. félre a hamis és álságos píszí marhaságokkal!

  3. Hát igen, a filmek terén már eljutottunk odáig, mint ami anno Stallone Pusztító című filmjében volt, mikor felébred a jégbörtönben és kér egy Marlborot, a többiek meg néznek rá, hogy az meg mi a franc :) Azért jó látni, hogy nem tűnt el végleg ez a laza Bruce Willis -es rágyújtós dolog. Az Utolsó Cserkészt biztos, hogy soha nem fogja lealázni egy film sem alkoholfogyasztás és dohányzás terén :)

  4. Köszönöm Uram, hogy elhoztad nekünk ezt a képet!

    De komolyan szinte már undorító, hogy a kemény arcok nem dohányoznak. Félreértés ne essék, én nem dohányzok, a füstjét sem szeretem, de akkor is. A vásznon kell…

  5. Az írók hálát adhatnak a dohányzásellenes amerikai ellenérzéseknek. Elég a karaktert rágyújtatniuk egy cigire és mindenki tudja, hogy az illető kívülálló, szembemegy a közhangulattal. Rágyújtás=badass.

  6. brianaspirin: Ő férfi akciósztár? Nem. Azért köszönjük.

    Nagyon várós ez a film.

  7. Én nem vágom mi baja van a világnak a dohányzással, az emberiség néhányszáz éve dohányzik vagy szív valamit, nem ma keztdük mi ezzel a gebasz? Igaz dohányzom, de vásznon rohadt cool tud lenni bizonyos esetekben, egy káromkodás, egy slukk szívás, egy rágyújtás ésatöbbi. Amcsiknál meg kivillan egy bimbó és már polgárháború van, komolyan nem értem őket…

  8. Egyre inkább az az érzésem,hogy ez a film kurva jó lesz :)
    Guy Pearce kőkemény…

  9. “Mi van itt, 80-90-es évek?”
    bár úgy lenne, akkor végre lehetne rendesen szórakozni a mozikban :(

    rat77: az a néhányszáz év valójában néhány ezer, ha azt vesszük h az emberiség mióta “duhányzik”.

  10. amugy, ha a thank you for smokingbol jol emlekszem van valami olyan az amerikaiaknal, hogy a multban, jovoben, europaban jatszodo filmekben szabad dohanyozni, szoval ez szerintem ez meg nem az uttores, az majd az lesz ha a jelenben es amerikaban fognak.

  11. Pont most néztem meg Midnight Run (1988, Robert De niro). Soha nem láttam még annyi cigis jelentet szerintem életemben, mint amennyi abban az egy filmben van :) Repülőtéren, repülőn, vonaton, kórházban….. mindenhol lehetett cigizni azokban az időkben viceees….. :D

  12. Akkor most mindenki nézze meg Yul Brinner búcsúbeszédét, amikor már a rák végső stádiumban járt, és elmondja, miért nem cool a cigizés. Pedig Brinner aztán igazán badass volt, még a 80-as, 90-es évek előttről.

  13. 0101: az emberek lelövése sem cool ám a filmek világán kívül, köszönjük a túlkomolykodást.

  14. Emlékeztek rá, amikor a Haláli fegyverben Colt rá akart gyújtani?
    “- Ne gyújts rá!
    – Földre, rákkeltő!”

  15. Azt meg ugye tudjuk, hogy a dohánycégek, elég sokat fizettek azért, hogy a filmekben minél gyakrabban dohányozzanak a sztárok.

  16. human, persze, hogy nem. De amíg csak igazán elmeroggyantak kezdenek lövöldözni egy film megnézése után, a dohányzással egészen más a helyzet.
    Nem offolok tovább.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.