The Moth Diaries előzetese és posztere

Tudom, múlt héten jött ki, így csak pótlólag teszem most ki, mert akkor nem tartottam fontosnak. El is mondom miért: az Amerikai Psycho író és rendezőnőjétől. Aki olvasta azt a könyvet, és látta a filmet, az egyetérthet abban, hogy Bale jó, a reggeli rutin, az esőkabátos zenemagyarázat és a névjegyes jelenet jó, a többi pedig egy kalap semmi. Hiába, ezzel nálam leírta magát Mary Harron, és ebben az alábbi trailer sem ingat meg, hiszen elég unalmas “horrornak” tűnik. Na jó, némi hangulatot azért fel lehet fedezni ebben a vámpíros történetben, de sok ásítást is.

human
írta
2012. 03. 06. 18:40
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “The Moth Diaries előzetese és posztere” bejegyzéshez

 1. nem csigázott fel túlságosan a trailer, egyetértek, h unalmas sztorinak tűnik.
  ohh de az Amerikai pszichóval nem értek egyet.
  sztm jó lett a film nagyon. ezt úgy mondom, h egyik az egyik kedvenc könyvemből készült. mondjuk az is igaz, h kicsit külön kezelem a kettőt, és ez az az adaptáció, amit nem hasonlítgatok nézése közben végig a könyvhöz.

 2. Nagyon nehéz Ellis adaptációt készíteni, a Bale film nem volt rossz egyáltalán, de tipikusan az a film, amit vagy szeretsz vagy nem. Nincs kompromisszum, ahogy Ellis a könyveiben is kemény véleményformálásra készteti az olvasót. Ez a film, ami jön, nem nagyon izgat engem se, de biztos, hogy megnézem, hisz mindent megnézek.

 3. Hát..Ember, nem értek veled egyet veled ebben az esetben.Szerintem jó volt a Psyho,ugy ahogy van..egy beteg perverz ember kitűnő ábrázolása volt.Sajnos a könyvet/még/ nem olvastam..

 4. A könyv szuper volt,de a rendezés tul unalmas.

  Ellis jól ir le dolgokat,de vhogy a filmekben minden gagyi.Mint Stephen Kingnél.Talán ha 4 film van az ö könyveiböl,amik jók.

 5. Az AP esetében egy zseniális alapanyagot, a lehető legrosszabb kezekbe adtak, egy nőébe:) még Bale sem tudta megmenteni, pedig zseniális Bateman volt. A dupla kibaszás az volt, hogy még a forgatókönyvre is őt eresztették rá és szépen ki is kapálta azt a társadalmi drámai vonalat, amit az AP alapból képvisel. hát ennyit a filmről. én láttam őt elég közelről az I spy forgatáson és elég kevésnek tűnt. nem egy rendező alkat.

 6. Newzoli: akkor nem tudod mennyire semmi a könyvhöz képest. Semmi a filmbeli betegség ahhoz képest.

 7. valahogy nem tunik tul izgalmasnak, raadasul az sem segit hogy a ket foszereplot egy percig nem tudtam megkulonboztetni

 8. Human..el fogom olvasni a könyvet mert érdekel…igy meg páne hogy szóltál..köszi.

 9. A könyv nagyon próbára tette a türelmemet. Amikor pl. oldalakon keresztül ecseteli, hogy az adott társaságban ki milyen ruhát hord, mit eszik – aztán meg hirtelen jön egy váltás, és mondjuk leírja Bateman, hogy aznap milyen perverziókat csinált. Értem azt, amit Ellis ki akart fejezni ezzel a könyvvel, de nem tekintek úgy rá, mint a legsikerültebb művére.
  Viszont a filmváltozat simán egy kiváló film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.