Heti mozibemutatók: március 8.

Lássuk erre a hétre mi jutott nekünk. John Carter világpremier ám, így kicsit ne bosszankodjunk azon, hogy a Project X már 1 hete megy kinn.

 • Az ajtó – Szabó István új filmje.
 • Élni vagy halni (The Number One Girl) – ez mi és miért van a bemutatók között? Na jó, Budapesten nem megy.
 • Gyász (Mourning) – iráni filmdráma.
 • John Carter – nem kap annyira rossz kritikákat, szerintem holnap nézős.
 • Krízispont (Margin Call) – végül csak bemutatták itthon is a tőzsde bukását. Vagy mi 1 mondatban. Zachary Quinto, Kevin Spacey, Paul Bettany, Jeremy Irons, Simon Baker, Stanley Tucci.
 • A legszebb dolog (Un heureux évenement) – egy gyerek milyen változást hoz egy pár életébe?
 • Rém hangosan és irtó közel (Extremely Loud and Incredibly Close) – linken elolvashatjátok miért nem ajánlom.

Ja és baszki, ami miatt felment bennem a pumpa: John Carter 1 azaz egy időpontban megy eredeti hangon a hétköznapokon, akkor is 3D-ben. Hétvégén kegyesen hozzácsapnak még egy időpontot, azaz kettőből választhat a nagyérdemű. Az új időpont? Délelőtt 10 szombaton és 11:15 vasárnap. Rageface.

human
írta
2012. 03. 08. 15:25
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: március 8.” bejegyzéshez

 1. John Carter mennyire IMAX? teljesen, élvezhetően, vagy csak kamu? mert akkor keresek valami nem 3D vetítést – ha lesz egyáltalán.

 2. Sajnos én is úgy veszem észre, hogy nincs itthon keresete az eredeti hangnak… Ezt leginkább azért sajnálom, mert a magamfajtákat így megfosztják a moziélménytől, feltéve persze, hogy pont nem jó neki a kitűzött időpont.

 3. Human ki ne hagyd a John Cartert, én hétfőn voltam rajta premier előtti vetitésen, imádtam az utolsó percig. Nagyjából megeggyezik az izlésünk szóval kétlem h. pont ez a film ne tetszene neked. A sci-fi, kaland, romantika és akció tökéletes egyvelege, ez mellett elbújhat az Avatar. 10\10

 4. Az ajtó nagyon jó lesz! :) A regény egyszerűen zseniális! Ehhez még jön Helen Mirren fantasztikus játéka: kötelező! :)

 5. Sajnos egyre inkább az lesz a helyzet véleményem szerint, hogy ha lesz eredeti hangú vetítés, az 3D-s lesz – én tavaly több filmet is emiatt hagytam ki…

 6. John Carter zseniális volt, nyilván vannak hibái, de nekem is 10/10 élmény volt, rég láttam ilyen hangulatos sci-fi/fantasyt. A könyvet már több mint 10 éve olvastam, de lehet jobban jártam, hogy nem emlékszem már rá nagyon, így legalább nem akartam összehasonlítgatni (bár a végét így tudtam előre).

 7. Ma voltam John Carteren IMAX-ban. Mondjuk nekem az IMAX a nagy kép miatt alapban bejön. A 3D átlagos volt, néhány jelenetben inkább csak kamu. Mondjuk ahogy nézem a neten, ezt nem 3d-ben forgatták, szóval nem is csoda, hogy nem a térhatás az erőssége.
  A film amúgy egy szerethető, pörgős mese. Pár kihagyható “Disney Moment”-et leszámítva szerintem jó film volt. A story nem buta, bár a végét lehet sejteni:) De pl. egy Avatarhoz képest kifejezetten jól megírt könyvről van szó (valszeg azért, mert valóban egy könyvön alapul:)
  Szóval én remélem lesz folytatás (ha jól tudom 3 részes a könyv)
  Nálam ma ez 10/8-ra volt jó.

 8. Hát A John Carter kapott mindent csak nem jó és pozitív kritikákat. :) 49% on áll Rottenen és 76%-ról süllyedt le ide. IDMB-n kezdésnek már 6.8 s mint tudjuk innentől csak lefele megy általában a kezdeti pontszámtól IMDB-n.

 9. biker: tudtommal 11 részes a könyv – ebből 5 jelent meg magyarul.
  Én holnap nézem IMAX-ben, könyv és előzetesek alapján igen jóféle sci-fi lesz ez.

 10. A titánok harcát láttam először 3D-ben, annyira rossz volt, hogy azt mondtam soha többet nem nézek 3D-t moziban mert nem az a + pár száz forint értitek, de csalódik az ember. Eltelt jó sok idő, a John Carter-t nagyon vártam, és mivel csak 3D-s vetítés volt a héten Győrbe, adtam neki még egy esélyt, megnéztem, és ez most nagyon bejött! Tudom ez most hülyén hangzott mert kb 2 év technológiai fejlődés ment végbe a két film között, csak azért mondom hogy ha valaki még ódzkodik tőle mint én tettem, akkor erre nyugodtan menjen el, a film is szuper!

 11. Sajnos pont nem jó filmmel kezdted a 3D-vel való ismerkedést. A Titánok harca konvertált 3D volt és abból is az alja munka – féle verzió. Az Avatar korábbi volt a Titánok harcánál és büntetett is a 3D (azt eredetileg is 3D-s kamerákkal forgatták). Ha azt nézed meg előbb 3D-ben akkor valószínűleg más lett volna a véleményed :)

 12. John Caerter most neztem en is iMaxben, de a 3D-nek nyomat sem ereztem. Egyaltalan nem hasznaltak ki. Legszivesebben szemuveg nelkul neztem volna vegig, de ugy picit homaly lett volna:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.