Stallone és Schwarzenegger is az eljövendő filmjeiről

Nyilatkoztak az öregek, bár Stallone kevesebbet. Konkrétan arról beszélt csak, hogy ő szeretné a Rambo folytatását csinálni. Valószínűleg a Mexikói határ közelében játszódó változat lesz, amiben Rambonak el kell majd hagynia Amerikát, és hát feltételezhetően nem szereti a mexikóiakat.

Schwarzenegger viszont a Stalloneval közösen készülendő The Tombról beszélt. Emlékeztek még? Egy szuperbörtönből kell majd közösen megszökniük. Mint kiderült, ez egy hajó a tengeren. Előbbinek nem tudni mikor állnak neki, mert előtte még a The Unknown Soldiert forgatja majd az Act of Valor készítőitől. Odavan érte, hogy az olcsó film mennyire valósnak tűnt, elismeri a rendezőit. Ha válla rendbejön időben, akkor nyáron állnak ennek neki.

4 hozzászólás a “Stallone és Schwarzenegger is az eljövendő filmjeiről” bejegyzéshez

  1. Ha olyasmi lesz a szökés mint a Tango és Cash-ben, akkor várós. A bosszú börtönében stílus viszont annyira már nem jön be.

  2. Sly nagyapó megy a szekér meg minden, de Rambo bácsit már igazán a polcon hagyhatná :)

    És igen icséretesen izmos még mindig tetőtől talpig így 65 évesen, de a nagy tervek végére mennyi lesz 70, kicsit több?

    Manapság azért drukkolok a legjobban, hogy szépen tudja lezárni az akciókarrierjét, mert nem semmi kis elfoglaltságot állított össze magának így a következő évekre, mintha “csak” 55 lenne éppen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.