21 hozzászólás a “On The Road-előzetes” bejegyzéshez

 1. Egy trailerben több arckifejezést mutatott Miss Stewart mint az összes Alkonyat filmben együttvéve. Van lehetőség benne? Nem tudom… A trailer alapján a film érdekes, felkeltette a téma a figyelmem, szóval megnézem. Aztán meglátjuk!

 2. 0.37-nél már megint a haját piszkálja.

  Fizetnék Stewart kisasszonnynak, hogy abbahagyja a színészkedést.

 3. ne feledjük, hogy hollywoodban nyüzsögnek a tréler-gyártó szakmunkások, anno a Howlnak is baromi ütős előzetese volt – másrészt viszont Mortensen kurva nagy Old Bull Lee innen!!! :)

 4. Most erre mit írjak:
  Kerouac bmeg, egy film Kerouac-ról ráadásul manapság és az Alkonyat sztárjának közreműködésével, előbbi nagyszerű utóbbi szinte cinikus irónia :)

  KEROUAC!

 5. Nem tudom, mit fanyalogtok már, nem unjátok még?
  Stewart sz@rul játszik az Alkonyat-filmekben, ez tény, attól még van olyan filmje, amiben igenis normálisan alakítja a szerepét, ha nem is kiemelkedően jól.
  Abbahagyhatnátok már a “divatfikázást”, unom már, mikor 10-ből 6 kommenten át kell rágni magam, amiben valaki megint erre veri a nyálát.

  A trailernek egyébként nagyon jól elkapták a hangulatát, Viggo Mortensennek pedig kifejezetten örülök, ritka nagy érzékkel választja ki, milyen szerepeket vállal el.

  Bár azt hallanám, hogy a Hobbit 1-2-ben elvállal egy nyúlfarknyi kis cameo-t…

 6. Az előzetes nem keltette fel az érdeklődésemet igazán. Ez a film nálam parkolólistán. Majd benézek elolvasni pár véleményt, hátha lesz közöttük pár olyan kritika, amiért érdemes megnézni.
  A “divatfikázás” azért nem véletlen. A kislány valóban gyengus, a probléma az, hogy ő lett divat, és lassan a csapból is ő folyik.

 7. Épp most olvasom a könyvet Nagy Miklós újrafordításában. Biztosan velem van a baj, de egyáltalán nem találom sem szórakoztatónak, sem érdekesnek, se gondolatébresztőnek, összességében azt tudom mondani hogy semmilyen értéket nem sikerült felfedeznem benne.
  Ennek ellenére a tréler tetszett, a könyv viszont nem tudta átadni ezt a hangulatot.

 8. wagner:
  Olvass egy kicsit Scott Fitzgerardtól, Woolftól, Capote-tól ők is ilyen “szar” írok voltak mind és róluk is qva jó “trélerek” készültek, de a könyveik eee(!)

  Nem tudtak “szórakoztatni, gondolatot ébreszteni és összességében értéktelenek voltak” én sem értem miért tartják őket számon kerek e világ legjobb írói között, az a sok buta ember cc…

  Kerouac is inkább szült volna valami frappánsabbat néhány vámpírról, de hát nem tud szórakoztatni a köcsög, be is vagyok rágva rá :)

  U.i.: Itt voltak egy páran, akik megvédték Stewart kisasszonyt, azt viszont nem hittem volna, hogy lesz, aki Kerouac-ot fikázza! Kerouac-ot?!
  Ahhoz azért “tökösnek” kell lenni :P

 9. Adam Knight: én egy alkotnyat filmet se láttam, viszont láttam pár másik filmjét.
  Steven Seagal lánya mindig ugyanazt a semmintmondó fapofát vágja bennük, amit a szakmába “unott picsa” tekintettnek hívnak, illetve a színészi kvalitásai kimerülnek a mindent vivő hajbaszkurálásban.

  Ennyi.

  Fel nem fogom miért foglalkoztatják ennyit.

 10. wagner
  Az Úton az a fajta regény, amibe nehezen rázódik bele az ember, eleinte lassan haladsz, de amint megérzed a ritmusát, amint felveszed a hangulatát, hatalmas élményt nyújt, és kifizetődik a belefektetett munka. Másik ehhez hasonló élményt Burroughs Meztelen ebédje adott nekem.

  A trailer tetszetős, várom a filmet. És Ian Curtis megformálása óta várom, hogy újra láthassam valamiben Sam Riley-t.

 11. Nem tudjátok, hogy fellelhető-e, vagy mi a címe annak a dok.filmnek amit a játékfilm előtt forgatott Salles az utat végigjárva?

 12. symor: én is ismerek olyan embert, aki utálja Kerouac-ot. Sőt, a Zabhegyezőt is elolvasta, és annyira szarnak találta, hogy kidobta a kukába. A legutóbbi vitám vele a Mester és Margarita miatt volt, azt is lefikázta, mondván, hogy a világ egyik legrosszabb regénye.

 13. symor
  Tisztában vagyok vele hogy hol tartják számon Kerouac-t, és épp azért kezdtem bele a könyvbe mert a sok pozitív kritika felkeltette az érdeklődésemet. Na most ha nekem ennek ellenére nem tetszik, akkor engedd meg kérlek hogy ennek hangot adhassak. Nem véletlenül írtam hogy biztosan bennem van a hiba, hasonlóan jártam Vonneguttal is.

  paranoid android
  Sajnos már a nagy részét elolvastam, nem kapott el a ritmus, de nem adom fel, hátha a végén összeáll a kép és rájövök hogy hülyeségeket írtam.

 14. Emori: valaki nagyon egyedi akar lenni :) mondjuk zabhegyező 20 fölött tényleg nem a legjobb, akkor már a többi Salingert kell olvasni.

 15. Nagyon jó a hangulata ennek a trailernek. Szeretem az ilyen “utazós” filmeket. Mint pl: egy motoros naplója, vagy út a vadonba. Bár persze egy trailerből nem lehet megállapítani, hogy milyen lesz a film, de remélem legalább a hangulat meglesz egész végig, amihez a színészek még hozzá adnak 1-2 pluszt. Függetlenül attól milyen múltja van annak a színésznek… khm.

 16. wagner:
  Nem egészen úgy fejezted ki magad, hogy “neked nem tetszik”, inkább azt írtad le, hogy “nem ébreszt gondolatokat, nem szórakoztat és lényegében értéktelen”, amit ír. Ezek mind a te soraid, ha annyit írtál volna: “neked nem jön be” nem is érdekelne az egész, ehelyett úgy véleményezted, mint egy szerinted rossz írót és rossz könyvet, ezzel pedig már úgy éreztem szabad vitatkoznom.

  Nehogy bárki is a véleményed alapján ne kezdjen bele ebbe az egyébként irodalomtörténeti jelentőségű műbe, amit “leértékteleneztél”, ahelyett, hogy azt mondtad volna “nem érted és nem jött be”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.