27 hozzászólás a “A Prometheus új teasere” bejegyzéshez

  1. 2x megnéztem. És 1-2 dolog fúra lesz ha az Alienek az ember+alkotófaj dns keverékéből születik meg…..

  2. Szerintem az lesz a vége, hogy kiderül, az emberek változtak majd valami mutáció folytán alienekké, úgy jött létre az idegen faj, vagy valami ilyesmi. Ez megmagyarázná az első Alien film szörnyének emberre emlékeztető koponyacsontját, és kiderülne, hogy az alienek valóban mesterségesen létrehozott lények. Meg ugye a sokat emlegetett DNS…

  3. Igazából eddig nem nagyon érdekelt. Viszont ezután már várni fogom!
    De utálom ezt a milyen nap van ma dolgot… mindig emlékeztet, hogy mindjárt vége a hétvégének :D

  4. Szerintem ez jobban sikerült, mint a teljes verzió :)
    A kettőt kéne valahogy összevágni és kapnánk egy kiváló előzetest!

  5. azt hittem ezt nem teszed ki, elvileg pár óra és itt a teljes. de jól tetted, hogy kitetted! :)

  6. ááá nálam lehet, hogy kuka az egész. 0:10-nél érintő képernyő? mikor ez egy előzmény film? Az eredeti alienben crt monitorok, világító buttonok mindenhol…

    Már megint az lesz, hogy az előzményben keményebb a technológia, mint az “utózmányban”… azt meg már a SW EpI II III-ban sem csippantottam.

  7. Élien: azért volt emberszerű, mert midnig hasonlít kicsit arra amiből kikel. Ezt láthatjuk a 3. részben pl.

  8. Élien:

    Valamelyik regényben olvastam egyszer(már nagyon régen, ezért nem sokra emlékszek belőle), hogy az Alieneknek van egy külön szülőbolygója és onnan hozták el az űrutasok(Space Jockey) hogy azokkal tisztítsák meg a különböző bolygókat vagy valami ilyesmi, szóval nem hiszem hogy ilyesmi lesz, amit írtál. Meg bár lehet, hogy csak kamuznak, de egy csomó helyen nyilatkozták, hogy nem lesznek benne Alienek.

  9. kameraman – ez szerintem teljes mértékben az adott kortól függ. a hetvenes évek végén, annak a közönségnek az számított modernnek. manapság, a mai közönség körberöhögne egy CRT monitoros, kattogó-csattogó számítógépet. ennyi az egész, ezen kár fennakadni.

    az mondjuk igaz, hogy az első 10-20 perchez milyen baromi sokat ad az a környezet, amit azok a halott gépek teremtenek. a kihal hajó, ahogy suhan a kamera, ahogy megérkezik az üzenet, a pittyegés, kattogás – nekem már attól feláll a hátamon a szőr. zseniális.

  10. human, igazad van.
    LAckas, azoknak a regényeknek jó része, amire hivatkozni szokás, szerintem egyáltalán nem hatja meg Scottot. Képregényben is van mindenféle, még a space jockey-k is szerepeltek már, aztán most egyáltalán nem úgy fognak kinézni. És úgy emlékszem, Scott olyat is nyilatkozott, hogy a film utolsó perceiben lesz kapcsolat az Aliennel. Majd meglátjuk :)

  11. blake99 – még az éjszaka, ha jól tudom.

    1:01-nél a csapkodó farkinca a nő arcánál? hmm! :D

  12. blake99, azt írják, ma este 4:15 p.m. PDT. Trailer premier és élő kérdezz-felelek Scottal. Ha jól számolom, az nálunk negyed egy lesz.

  13. A CGI kellemesnek tűnik, a szereplőkkel, bár ennyi alapján nehéz megítélni, szerintem nem lesz gond, reméljük a storyline nem lesz eltolva. Nekem ugyan nem várt film, év filmje meg biztos nem, de kellemes sci-fi estnek ígérkezik.

    The Prometheus has landed.

  14. “Már megint az lesz, hogy az előzményben keményebb a technológia, mint az “utózmányban”… azt meg már a SW EpI II III-ban sem csippantottam.”

    Ja, sokkal fontosabb 25 centis képátlójú katódsugárcsöves kijelzőket használni, csak hogy egy harminc évvel ezelőtti színvonalon elkészült sci-fi filmhez ragaszkodjanak, mint a belső konzisztenciára figyelni.

  15. “Már megint az lesz, hogy az előzményben keményebb a technológia, mint az “utózmányban”… azt meg már a SW EpI II III-ban sem csippantottam.”

    lehet, hogy akkora gebasz lesz a filmben, hogy megbukik az érintőképernyős technika, és vissza kell térni a crt-hez :)

  16. “Már megint az lesz, hogy az előzményben keményebb a technológia, mint az “utózmányban”… azt meg már a SW EpI II III-ban sem csippantottam.”

    Volt már erről szó sokszor. Az Alienben lepukkant űrbányászhajó szar felszereléssel, ez meg egy csúcsszuper kutatóhajó. Annyira hihetetlen, hogy több évtizedes technológiák megférnek egymás mellett? Múltkor voltam APEH-ban, sok évvel ezelőtt gyártott számítógépeken tolják, floppy disc olvasókat láttam, bakker :)

  17. hű, hát ez marha jó. nem erre számítottam, de iszonyatosan jó a téma. érdekes dolgokat mondtak a Q&A-n, érdemes volt megnézni. remélem, hamarosan kint lesz a rendes link és mindenki láthatja a trailert is.

  18. Synergy: köszi :)
    arra viszont nem hallottam választ, hogy akkor most milyen besorolású lesz végül a film. tudja valaki? R vagy PG13?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.