7 hozzászólás a “Ilyen lesz a Starship Troopers Invasion” bejegyzéshez

 1. nálam a minimum elvárás a pár évvel ezelőtti (pár..jesszus,már 13!) animációs sorozat ezzel kapcsolatban,és azt amit eddig láttam szépen modernizálták technikailag és túlszárnyalták,bár még kíváncsi leszek az arcokra és akcióban történő mozgásra
  de mai technikákat nézve nem lehet annyira rossz majd

  egyébként aki látta: érdemes megnézni a 2. 3. filmet vagy csak rombolja az 1. rész után az élményt?

 2. Hűha. A trailer alapján várós, bár nem értem minek keverték bele a Halo-t, meg a Crysis-t. A folytatások amúgy hulladékok, nem érdemes megnézni őket.

 3. Hali!

  Khaosnak üzenném, NE nézd meg a 2. illetve a 3. részt! Én az első rész nagy rajongója vagyok, anno még moziban láttam, megvettem DvDén is azonnal. A folytatások nagyon low budgetet… Csak bánni fogod, hogy egy ilyen univerzumot “tönkre” tesznek.. Még ha egy két jó ötlet volt is benne… Mind1 összességében kerüld el.. Az első valami szenzációs!

 4. Láttam az első filmet vagy 4-5x, a másodikat 0,5x, a harmadikat 1x, illetve a sorozatot végig, a könyvet pedig 2x olvastam el.
  Remélem ez a páncélosdi egy újabb közeledés a regény felé, ahogy azt már a sorozat is megtette a szövetséges idegenekkel és a 3. film is a mechákkal.
  Már csak a droppodok hiányoznak :)

  Ha valaki nem szeretné rosszul érezni magát, akkor nem ajánlom a 2. és 3. részt. (3. részt csak hardcore fanoknak)

 5. Félelmetes, hogy mennyire nem tudnak elszakadni egy más játék trailerétől, úgy is, mint a Starcraft 2 első marineos trailerétől, vagy ahogyan fentebb is írták, a Crysistól. Fasza egyébként!

 6. Szerintem is csak az elsőt szabad megnézni. Bár igazán a könyv elolvasása után élvezetes. Sajnos a velős mondanivalót nem tudták átvinni a filmbe, de akkor is tetszett. Ezt sem fogjuk kihagyni…. jól néz ki.

 7. LA , Divexa
  Mivel az első filmben nem hozták be a páncélozott ruhákat, ezért most biztos sokan gondolják, hogy azt most máshonnan csórják, de valójában szinte mind a Starship Troopers könyvön alapulnak. (1959)
  Ahogy a Halo beli drop podok is ebből a könyvből jönnek.

  Történetileg nem egy ász a könyv, de mindenképp érdemes elolvasni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.