Blockbuster Watch: John Carternek harangoztak, Jonah Hill tarol

A hétvégét az R besorolású 21 Jump Street (A kopasz osztag magyar címmel? WTTTTTF, se katonaság se kopaszok nincsenek benne) nyerte 35 millióval. Ez baromi jó nyitánynak számít Jonah hill számára, aki producer is a filmen, és Tatumnak sincs túl sok ennél jobban kezdő filmje.

A John Carter 55%-ot esett, 13,5 milliót szedett össze a hétvégén. Ezzel Amerikában 53,2 milliónál tart, amihez a világ többi része már 126 milliót tett hozzá. Összesítve kb. 179 millió, szóval nagyon messze van a kitűzött minimum 500. Semmiféle pozitív WOM nincs.

A Project X-re is ránéztem akkor már, aminek nem tett jót, hogy jött a Jump Street, hiszen a besorolásilag is, nézőközönségben is kb. egyeznek, de még így is 48 milliónál tart már a film hazájában.

9 hozzászólás a “Blockbuster Watch: John Carternek harangoztak, Jonah Hill tarol” bejegyzéshez

  1. Nem értem miért lett ilyen sikertelen a John Carter. Igaz, hogy nem egy Oscar díjas film, de azért ezeknél az eredményeknél jobb. Nekem kimondottan tetszett.

  2. 21 Jump Street elvben kap folytatást.

    Ilyen sikerekkel meg szinte biztos, hogy neki is állnak.

    J. C. majdnem moziba nézős lett, de a sok negativ kritika elvette a kedvem. Meg az is zavar hogy csak 3D be adják…..

  3. John Carterért kár nagyon, de így is megmarad jó filmnek, ha nem lesz folytatás, mivel le volt zárva rendesen szerintem.

  4. a 21 jump street a kritikusok körében is népszerű, tökre megjött a kedvem hogy beüljek rá, erre megnéztem mikor van itthon a premier: május 3. hát elmehetnek a forgalmazók valahova… és majd amikor az itthoni premier előtt egy héttel letorrentezem 1080p-ben és megnézem otthon akkor én vagyok a köcsög, mi? hagyjuk már…

  5. a hetvegen lattam moziba a 21 Jump Street-et(Romaniaba) es megkell hagyni hogy az utobbi idok egyik legjobb akcio-komediaja. attol feltem hogy a trailerbe elovik az osszes poent, de nem! a film porog a poenokkal egyutt, az elejetol a vegeig! 10/10 et megerdemel!

    p.s.: ne varjatok meg a magyar szinkornt! ezt angolul kell latni!

  6. Sajnálom a John Cartert… :( Szerintem nagyon jó volt. Lehet a sok rossz kritika az oka… pedig nagyon szórakoztató film.

  7. Nem véletlen bukott a JC. Annyira semmilyen az a film. A moziból kifele egy ember se mondta, hogy jó volt, senki sem vigyorgott, mindenki csak szívta a fogát, hogy 2000Ft+popcorn elment a semmire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.