Listen to me

Még egy Hunger Games részlet érkezett, ezúttal Gale tűnik fel Katniss mellett.

7 hozzászólás a “Listen to me” bejegyzéshez

 1. Hogy én mennyire nem bírom, hogy ilyen kikent, kifent szögletes állú pasik jelennek meg a főhősnő mellett abszolút indokolatlanul :(

  Ez a srác is itt, teljesen üresnek hat ebben a pár másodpercben míg Jennifer Lawrence szemei élnek, ragyognak hisz elvileg ez lenne Katniss otthonról való elszakadásának forráspontja a srác arca teljesen tompa.

  Elképzelem Christian Bale-t, vagy Ryan Goslint ugyanebben a jelenetben, akik képesek lettek volna akár némán is izzani és kérdem miért nem lehetett valami hasonló fiatal színészre akadni, mint amilyenek ők voltak már ebben a korban :S

  Nézem miben szerepelt Gale alakítója Az éhezők viadala előtt és Az utolsó dal című filmcsoda jön ki Miley Cirus-szal. Bakker, seggbe kéne rúgni a casting felelősét!

  Ez az egyik legnagyobb félelmem a filmmel kapcsolatban, azon kívül, hogy túl tinilányosra vágják. A férfi szereplők eláshatják az egészet, mert mit ér Lawrence játéka ha az érzelmeit két farkat hordó szobanövényre pazarolja el :/

 2. Érdekes a magyar forgalmazó azon döntése, hogy nem szinkronizálja le a filmet.

  Úgy látszik nem tartják sikernek, viszont szerintem ezzel a fiatalabb korosztályt (ami ugye a célközönség lenne) riasztják el.

 3. LAckas: az egy dolog, hogy ki hogyan szereti (igen, én is a feliratos filmeket szeretem), de köztudott, hogy az “átlag” nem szeret olvasni, főleg nem moziban.

  A feliratos filmek meglátásom szerint eleve kicsit rosszabbul szoktak itthon teljesíteni, és a forgalmazó is azért nem szinkronizálja, mert alacsony elvárásai vannak.

  Szóval szerintem kár érte.

 4. Én is már szedtem össze a baráti társaságot a mozizásra, és később vettem észre, hogy feliratos lesz (akkor meg minek adják a tv-ben szinkronosan az előzetest??? ez zavart be) nos így 3an maradtunk. Többiek azt mondták megvárják a szinkront, és kényelmesen otthon megnézik…. :/

 5. Én baromira megkönnyebbültem mikor megláttam, hogy feliratosan vetítik, mert ha a szinkronfordítás is olyan minőségű lett volna, mint a könyv fordítása, valószínűleg az összes hajam kitéptem volna. Az meg, hogy itthon sikeres lesz-e a film, szerintem nem ezen fog múlni (lásd Alkonyat filmek, azt hiszem azok is feliratosak voltak), inkább azon, hogy itthon nincs kultusza a könyvnek. Viszont szomorúan látom a mozis jegyfoglalási rendszerben, hogy alig páran kíváncsiak a filmre :( Na, de reméljük nem kicsiny országunk bevételein fog múlni a másik két könyv megfilmesítése :)

  A videóról meg: a két hímnemű főszereplő közül ugyebár Gale szerepel (sokkal) kevesebbet, bár én úgy gondolom, hogy ebből a pár mondatból még ne temessük a színészi képességeit. A Peetát megszemélyesítő srác meg szvsz teljesen hozza a figurát, benne szerintem nem fogunk csalódni. De már csak pár nap és kiderül, hogy mit hoztak össze. Keep calm and stay alive :)

 6. meva: szerencsére nem Mo-n múlik a folytatás. Egyesek szerint erősebb nyithat, mint a legjobban nyitó Twilight, az pedig bőven elég a második rész elkészülésére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.