Cosmopolis teaserek

Cronenberg ezúttal a kapitalizmust kezdi ki, ha már az erőszakos múltunkat letudta. Pattinson pedig villanthat, a színészi tehetségéből is. Ez a videó eléggé fülledtnek tűnik, lesz itt minden, és Cronenberg nem hazudtolja meg magát.

human
írta
2012. 03. 22. 15:33
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Cosmopolis teaserek” bejegyzéshez

 1. Szegény Robert kapja az ívet rendesen a twilight miatt, de nincs vele semmi baj, ha rendes karaktert kap. Én először a How to Be-ben láttam, és nagyon tetszett, amit csinált, ahogy a Remember Me-ben is. Kíváncsi vagyok erre.

 2. Mire is emlékeztet ez?

  Mint mikor Scorsese lecserélte De Niro-t DiCaprióra.
  Annál is érezni, hogy jól van az ha fiatalít valaki, de azért a két talentum messze nem ugyanaz (megjegyzem azóta az öreg Martin filmjei is egyre rosszabbak!).

  Itt Cronenberg cseréli Viggo-t, aki az utóbbi idők egyik leghasznosabb férfimúzsája volt. Pattinsonra, aki mindeddig csak erőlködni volt képes a tényleg borzalmas Twilight mellett is. Ráadásul előre, nyilatkozatban dicsérte a gyereket a rendező, hogy eladja ezt a főszerepet (ilyet egyébként csak akkor tesznek, ha nagyon nyilvánvaló, hogy benyomták a szerepre a színészt és a tehetsége, hogy úgy mondjam kérdéses).

  Szóval rezeg a léc :)
  Ne legyen viszont igazam.

 3. Hát bakker, nem is tudom… Attól függetlenül, hogy nem az én stílusom a film, Robert olyan furán mutat ebben a szerepben.

 4. Persze, hogy kérdéses a tehetsége, hisz ő maga is tudja, hogy a Twilight egy rakás szar, de máshogy nem tudott kitörni. Plusz a vámpír szerepe eleve csak egy ábrázatot enged meg. Valaki említette DiCaprio-t előttem, és egyet értek. Várom, hogy Pattinson bizonyítson, és nálam jó úton halad.

 5. Na! Ez rohadtul várós lesz és szerintem Pattinson be fogja bizonyítani, hogy jó színész -ha más nem, akkor Cronenberg kierőszakolja belőle:) Amúgy így első látásra nekem az Amerikai Psycho jutott eszembe -ha fele olyan jó is lesz, akkor én elégedett leszek.

 6. Az eredeti terv szerint Colin Farrell és Marion Cotillard főszereplésével készült változatot szívesebben vettem volna, mint Pattinsonnal. De azért kíváncsian várom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.