Huck and Tom is megkapja a magáét!

Természetesen Tom Sawyer és Huckleberry Finn kettőséről van szó, akik újragondolást kapnak a Paramount stúdiótól. Hogy ez mit jelent? Felnőttként vadászhatnak majd természetfeletti lényekre. Ez annyira eredeti, tapsikolok örömömben. Mindezt a Snow White and the Huntsmannek köszönhetjük, az olyas fajta átértelmezés lebeg a szemük előtt.

Gondolom nem sok niggerezés lesz benne.

14 hozzászólás a “Huck and Tom is megkapja a magáét!” bejegyzéshez

 1. Na az Abraham Lincoln, hans + gretchen alapján szeretném eladni az ötletemet 3 felnőttkorú házisertésről akik gonosz farkasokra vadásznak valamint Mátyás királyról aki a fekete sereg élén leverte a zombikat :-)

 2. Nem tudom, hogy ki találja ki Hollywoodban az efféle baromságokat, de remélem gyorsan elzavarják a filmkészítés környékéről…

 3. Nekem nincs bajom ezekkel, ha 1. vagy kellően humorosak, 2. vagy gótikus, darkos hangulatot kapnak, esetleg steampunk vagy valami hasonló.

  Mondjuk én a Jesus Christ Vampire Hunter után még csak a szemöldökömet sem húzom fel egy ilyen hír hallatán :D

 4. nem tudom, lehet, hogy hülyeség, de én a nagy művek előtti tisztelet teljes hiányát tartom felháborítónak. szóval valahogy úgy képzelem ezt, hogy a kreativitás már hiánycikk az utóbbi években – legalábbis a nagy stúdiók környékén – ezért hát csak lopott ötletek és feldolgozások alapján dolgoznak. képregényfilm dömping, anyone? mert ennyire futja. de hát a végeredmény még így is siralmas.

  tisztelet a kivételnek – Batman, Watchmen.

  most meg ez. semmi kockázatot nem hajlandóak vállalni, közben viszont szarrá válik, amihez csak érnek.

 5. ” Felnőttként vadászhatnak majd természetfeletti lényekre. Ez annyira eredeti, tapsikolok örömömben.”

  Mi meg megcsinálhatnánk Puskás Dénes és Sámuel kalandjai a nagy sárga zsigulival? Azt hittem a Jancsi&Juliska után már nem lehet rosszabb..

  Most komolyan Abraham Lincoln a vámpírvadász, amikor Mátyás király tényleg elfogta Draculát?:D

 6. youfuckinkiddingme?

  kibaszott nevetséges már ez az egész. Tom és Jerryt nem akarják darkosítani?!

 7. Hm… én egy Tim Burton-féle Óz, a nagy varázsló/csodák csodája remake-nek örülnék a legjobban. A Madárijesztő lenne Johnny Depp, Helena Bonham Carter az egyik boszorkány… Kicsit felnőttesítenék a sztorit.

 8. Igen, a kreativitás hiánya elképesztő méreteket ölt mostanság a filmiparban. Hihetetlen, hogy mennyire nem képesek újat alkotni. Inkább hazavágják a régi, jó sztorikat. B*ssza meg magát mind.

 9. Azért egy Mátyás király filmet (trilógiát) ütős epic harcokkal lehetne megtámogatni :)

 10. Azért egy Egri csillagok feldolgozást Gyűrűk ura színvonalon megcsinálva igencsak megnéznék.

 11. Egri csillagok adná is rendesen: a hősies várvédőket a veterán vámpírvadász Dobó István vezetné a törökök élőhalott serege ellen, miközben a kiválasztott, Bornemissza Gergely (akinek lájtos szuperképességei vannak) az elrabolt szerelmét keresi (Vicuskát, aki amúgy hercegnő). Kalandjai során kideríti a török zombisereg eredetét… erdélyi nekromanták! Akik generációk óta forralták bosszújukat, amiért Mátyás elfogta és Visegrádon őrizte Drakulát. Az összeesküvés egészen az igazságos magyar király rejtélyes haláláig nyúlik vissza… directed by M. Night Shyamalan.

  A trailerben pedig feltűnne Jumurdzsák (Mark Strong), a félszemű. Legalábbis még senki nem érte meg, hogy elmondja, mit rejt a szemfedő…

  IN EYE POPPING 3D

  ennyi

 12. Azért én is elmondom, ezeregyedszer is, hogy a kreativitás teljes hiánya az ami ma jellemző a filmiparra, pláne Hollywoodra. Remake, remake, darkos remake…..
  Újat nem lehetne?
  Értem én, hogy egy mai tini ingerküszöbe hála a sok szemétnek (net, globalizáció, liberalizmus, tudatos butítás) nagyságrendekkel magasabb mint az én generációmnak, de vazzz. Tényleg lassan fel lehet ilyenekre készülni, mint a 3 sertéses példa. (a többi ötleten is jót nevettem)
  Eredeti ötletek kellenek, meg jó forgatókönyvek, nem mindent újra gyártani a kor szellemében. Lassan olyan lesz Hollywood mint a pornó ipar, minden klasszikusból lesz egy ….. verzió.

 13. linsz:

  Még mindig sírok. :D :D Jumurdzsák + Mark Strong=leestem a székről. :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.