The Host-hangulatkeltő

Stephenie Meyer (Twilight) sci-fi könyvét Andrew Niccol dolgozta át nagyvászonra. Ilyen lett, már amennyi látszik ebben a teaserben, a föld megszállása, na meg persze a szerelem. Főbb szerepekben: Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt, Frances Fisher.

HD a nagyoknak.

human
írta
2012. 03. 22. 22:48
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “The Host-hangulatkeltő” bejegyzéshez

  1. Hát öööö… azt hittem, hogy kicsit azért többet fognak mutatni sima szemeffektes random képeknél.

  2. KÉTSZER omlott össze a chrome a főoldalas csodás videótól.Inkább rákerestem youtube-on. Remélem human törli ami ide pötyögök…

  3. shaddam: és akkor nézzük meg, hogy 1 hét múlva mennyi lesz még fenn azokból, most komolyan ilyen nehéz megérteni miért a hivatalos player ahelyett hogy naponta átnézzek 2000 trailer posztot visszamenőleg, hogy melyiket törölték. (amúgy nem tudom mitől omlik össze chrome, nekem sajnos még egyetlenegyszer sem produkált ilyen hibát a filmbuzin, pedig jó párszor nézem naponta, win-en, osx-en, safariban és firefoxban is, és semmi:(

  4. Ha a hivatalos youtube csatornáról ágyazod be nem nagyon szokták leszedni.Vagy ott a vimeo

  5. Már megint holokausztra készülnek a kék szeműek?:D …Am én is kék szemű vagyok…Jól beépültem ;)

  6. Nem bántam volna, ha a főbb szereplőkről is villantanak egy-egy képet, mondjuk behozva azt, hogy vannak azért lázadók is… Saoirse Ronan viszont tetszik, örültem is, mikor megkapta a szerepet.

  7. off: A Chrome nekem is rendetlenkedett, de a legujabb update es egy cache torles segitett.

    on: csak nekem tunik a zene egy Tron Daft Punk atdolgozasnak?

  8. A könyvet olvastam, abban is van tinilelkű vívódás bőven, csak az írónő most sci-fivel kacérkodik misztikus romantika helyett. Emlékeim szerint nem túl sok akció van a sztoriban.

  9. Most jövök a könyvesboltból. tele van szarva a Meyer baromságain felnőtt idióták ócska romantikus vámpírszarjaival. Nincs már horror, csak ez a fos. Most szétb@sszák a sci-fi műfajt. Stephenie Meyer menj te a pics@ba!

  10. Ronant alapvetően bírom, nagy jövőt jósolok neki, DE egyet kell értenem Voorheessel. Myer el..sz minden értelmes műfajt, amihez hozzányúl!

  11. Szögezzünk le valamit: a Twilight nem horror, de még csak nem is vámpír-sztori, a Host nem sci-fi, és S. Meyer nem ír, hanem gépel.

    Mellesleg én átrágtam magam ezen a förmedvényen, mert nagggyon ajánlották (máig sem bocsátottam meg magamnak) és azt kell mondjam, betegebb dolgok vannak benne, mint a csillogós-kutyamajmos szutyokban, szvsz. Pedig azért ez nagy szó. (Teszem hozzá, utóbbit meg se próbáltam elolvasni.)

  12. Én tegnap az imdb főoldalán futottam bele.
    Még csak most kezdték forgatni februárban vagy mikor, meg is lepődtem, hogy máris van teaser, igaz, tényleg nagyon rövidke, már amilyenek a teaserek szoktak lenni. Nagyon tetszik a szem-effektus, bár feltűnőbb, mint vártam. A kiválasztott színészek egy része számomra érthetetlen volt elsőre, majd kiderül, milyenek. Saoirse itt kilóra megvett, ő zseniális lesz, mint mindig. Hajrá.

    LOL, annyi negatív vélemény volt fentebb, hogy a méreg kifolyt a képernyőm alatt :P Pedig szvsz remek alapanyag a könyv, na és itt van nekünk a Gattacás Andrew Niccol! Kíváncsi leszek a forgatókönyvére, és többek között arra, hogyan operál a flashbackkel.

    Még annyit, hogy a teaser végén, ahol a különböző embereket látjuk, azok 1 része a rajongók által küldött saját fotó, már ha nem mind.

  13. Zene: Tron és Inception keveréke. Amúgy elég jó a könyv, ha nem úgy olvasod, hogy ez most egy sci-fi. Tudom divat fikázni Meyert, de csak tud valamit, ha a ennyi felnőtt 30-40-es nő imádja a műveit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.