22 hozzászólás a “Ez már Lizard” bejegyzéshez

 1. Gagyi, de hasonlit a szineszre! Kb mint a Hulk! A fütyijere valami burok került?
  Ja es hianyzik a feher labor köppeny!

 2. Trib:

  ” A fütyijere valami burok került?”

  “A hím és a nőstény hüllőknek nincs külső nemi szervük, ami segítségével a tulajdonos meg tudja állapítani a hüllő nemét. Ennek ellenére a hímeknek és a nőstényeknek különböző szaporoítószerveik vannak. A hímnek két heréje van, a testébe beágyazódva. A hímnek van egy nemiszerve, amely lehet pénisz (teknősök, krokodilok) vagy egy pár csőszerű nemiszerv (hemipénisz), amit gyakran két dudorként lehet látni a kloáka mögött, a farok tövében. A pénisz vagy a hemipénisz nem érintkezik a vizelésre használt szervvel, és kizárólag szaporodásra használt szerv.”

  Másfelől tényleg gagyi. Főleg ez a lapos pofa.

 3. Úgy látom, továbbra is én vagyok az egyetlen, aki szerint ez nem gagyi, bár én nem is a képregényhez viszonyítom. Nekem azért tetszik, mert így közelebb áll a kinézete az emberhez, nem rugaszkodik majd el a földtől túlságosan az átváltozása.

 4. Szerintem jól néz ki, s még mindig tartom magam ahhoz, hogy a film vége fele lesz még egy stádiumú alakulása a Gyíknak, s a legvégén már nyújtott pofája lesz. Majd meglátjuk. Talán így lenne a legjobb, fokozatosan távolodna el egyre inkább az emberi külsőtől.

 5. Borzasztóan semmilyen, fantáziátlan, jellegtelen, unalmas stb. Olcsó tévés sf-sorozatok gumimaszkos idegenjei ugranak be róla.

 6. hát ez tragikus, miért cél hogy földhöz ragadtabb legyen, egy olyan filmről beszélünk ahol a főszereplő falakon mászkál, és pókhálót lő ki, amivel new york utcái felett suhan, ha földhöz ragadt filmet akar valaki nézmi eleve nem a pókemberre megy

 7. “Borzasztóan semmilyen, fantáziátlan, jellegtelen, unalmas” Egy emberméretű gyík, könyörgöm, hogy lehet ennél fantáziadúsabban bemutatni? Hordjon szivárványszínű hawaii-inget? A köpenyről meg: ha rajta lenne, na, az lenne a gagyi netovábbja. Nekem tetszik.

 8. Szerintem sincs semmi baj vele. Mégiscsak egy antropomorf gyíkról beszélünk, nem hiszem, hogy lenne bármilyen ábrázolása, ami jobb lenne. Filmen soha nem fog olyan hatást kelteni, mint egy képregényben. A hosszúkás pofától is csak más lenne, de nem jobb.

 9. Én már a játékfigurás dolognál gondoltam hogy ilyen lesz sajna… Quiddy álláspontjával pedig egyet értek egy Pókember filmnél nem baj ha nem földhöz ragadt hiszen mese az egész. És tudom gyerekes már ez a dolog de nyújtott pofával szerintem jobban nézne ki és még a szakadt köpenyben sem lenne gagyi de az annyira nem zavaró hogy nincs rajta…És még így zárójelbe hozzátenném hogy nem a változtatások ellen vagyok ha az a karakter előnyére van hiszen a pókruha is kicsit más lett mint a képregényben de nekem kifejezetten tetszik :) Persze gyík kinézettől függetlenül a film még lehet jó!!!

 10. aki gagyizza:
  mondjátok már el, hogy mi benne a gagyi és hogy ez miért gáz?
  miben gáz?
  komolyan érdekel – szerintem nem vagyok egyedül ezzel.

  Anatómialilag – első blikkre – 100.
  Megmagyarázható. akkor meg?

  a másik meg: olyan ez (kicsit hasonló ahhoz), mint fantasy regényt olvasni.
  Mindenki okoskodik (feleslegesen): DE HOGY EZ NEM IS ÍGY NÉZ KI! MEG SZAR.
  Hát persze: mert mindenki fejében máshogy él a ‘fantázia’.
  Lépjünk már túl rajta, hogy miért nem hosszúkás a feje, meg hol a köpeny.
  Annyira óvoda, hogy elmondani nem lehet.

  peace

 11. Még egy hasonlat: ha máshogy képzelted el a Trónok Harca díszletét, szereplőit (leírások alapján), mint ahogyan az a sorozatban szerepel, attól a sorozat is szar volt?
  (vagy szar)

  naugye…

 12. csakhogy, haver ez képregény, ismétlem, KÉPregény – kevésbé van rád bízva az olvasás során a vizuális megjelenítés (bár most ne menjünk bele a csatornákba), de egy karakter kinézetével kapcs. nincs

 13. Hát emberek, ez a Gyík teljesen olyan mint a klasszikus (pár apróságtól eltekintve pl az orra…). Amikor először megjelent, akkor sem volt nyújtott képe. Nézzétek meg (lentebb a link). De a szakadt gatyó és köpeny tényleg hiányzik róla. Bár nekem így is nagyon tetszik. De a fogaival azért csinálhattak volna valamit…

  http://www.ifc.com/fix/2011/07/comic-con-the-amazing-spider-m

 14. Mast3rMind, köszi a wikipediát, EpicZurg, neked meg a feszülős-fütyis képet.
  A köpeny jó, a köpeny finom, a köpeny különleges. Aki mást mond az nem szereti az eredeti pókembert, csak max a rajzfilm sorozatot nézte.
  Lehet gagyinak nézitek, de olyan mintha Peternek nem lenne maszkja, vagy Hulknak lila gatyája.

 15. Trib
  a rajzfilmekben is volt rajta köpeny :)
  (legalábbis amit én láttam 3 változatot ott mindben volt rajta)

 16. EpicZurg: A képen, amit belinkeltél nem a Gyík van (Lizard), hanem az Iguana nevű karakter, a kettő nem ugyanaz.

  Lásd még: Peter Parker The Spectacular Spider-Man #32

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.