Gyűrűzik a TMNT-balhé

Bay már megint kénytelen volt kiadni közleményt, hiszen a film időközben át lett nevezve Ninja Turtles-re.

Paramount marketing changed the name. They made the title simple. The characters you all remember are exactly the same, and yes they still act like teenagers. Everything you remember, why you liked the characters, is in the movie. This script is being developed by two very smart writers, with one of the original creators of Ninja Turtles. They care VERY MUCH about making this film for the fans. Everyone on this team cares about the fans. Just give them a chance. Jonathan the director, is a major fan of the whole franchise. HE’S NOT GOING TO LET YOU DOWN.

kb: a stúdió változtatta meg a nevet, hogy egyszerűbb legyen, de a karakterek olyanok lesznek, mint amire emlékszünk (csak épp az űrből jönnek ugye:). Aztán nyomatta a szokásos bablát, hogy az egyik író az eredeti alkotója, és a rendező amúgy is nagy fan (metál), nem fogunk benne csalódni.

human
írta
2012. 03. 27. 21:36
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Gyűrűzik a TMNT-balhé” bejegyzéshez

 1. á, hiszi a piszi
  amúgy az eredeti alkotónál is csak ninja turtlest ír, ráadásul kerüli a mutant szót is, ehh

 2. igen, erősen érezhető a mutant szó kerülése. Egyébként minek is ezen változtatni? Most komolyan annyira fontos hogy pont az alapokba nyúljanak bele? Annyira hihetetlen, hogy valami szennyező anyag miatt lesznek erősek? Tuti szuperkütyüket akar a filmbe rakni azért kell az űrlényes alap…
  Szeretném elhinni, hogy a történet jobb megalapozása miatt kell az űrlényes téma, de nehéz elhinnem, hogy egy ilyen látványragyúrós hollywoody rendező és brigádja az alapos és minden pontján alátámaszott és érthető háttértörténet miatt teszik amit tesznek.

 3. Nem volt pár éve valami teknősös film? Vagy az animációs volt? Vagy ez most reboot? :) Ez a sztori annyira felkapott még most is, hogy érdemes belőle újra filmet forgatni?

 4. Ami eddig volt:
  1. változtassuk meg a főszereplők eredetét, hogy a mai fiatalok jobban tudják érteni
  2. változtassuk meg a címet, hogy a fiatalok jobban tudják érteni

  Ami még lesz:
  3. változtassuk meg a kinézetüket, hogy a fiatalok jobban tudják érteni
  4. változtassuk meg a nevüket, hogy a fiatalok jobban tudják érteni
  stb

  Szerintem a fiatalok bámuljanak egy pong meccset, az elég egyszerű számukra, hogy fel tudják rendesen fogni (bár néha körbenézek az utcán, és ebben is kételkedem).
  A régi legendákat meg hagyják meg nekünk “öregeknek” (sose gondoltam volna, hogy 26 évesen ezt fogom magamról mondani).

  Bay meg húzzon gyorsan vissza az óriás robotokhoz!

 5. “They care VERY MUCH about making this film for the fans.”
  Seems legit a Transformers filmek után…

 6. Pizzazabáló, vicces mutáns teknősbékákat akarok egy túlméretezett patkány mesterrel! Ellenségnek meg alap, hogy Zúzót! :) Ha nem ez lesz akkor sz*r lesz az egész!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.