Joel Kinnaman a Robotzsaruról

A főszereplőről van szó. Ezeket mondta.

  • A ruhán még dolgoznak, de az biztos, hogy Muprhy szeme is látható lesz, nem csak az álla.
  • A film mögötti gondolat, hogy nem csak az agyunk irányít mindent a testünkben, hanem organikus az egész, kisebb a központ szerepe.

Erre feltűnt a rendező Padilha, hogy sokkal fontosabb szerepe lesz Robotzsaru magalkotásának, szemben az eredeti filmmel. Ő sokkal inkább az ember-gép átmenetre fog rámenni. “hogy pogramozol egy agyat, miképp hat ez az “emberre””. Ez is érdekes mélység lehet, más céllal mint Paul Verhoeven alapja.

10 hozzászólás a “Joel Kinnaman a Robotzsaruról” bejegyzéshez

  1. Akkor ilyen Deus Ex, Ghost in the Shell hasonlatokat lehet várni ettől az új résztől? Mármint nem az a “klasszikus” csoszogós, lassú robotzsaru lesz?

  2. valahol be lehet szerezni az első részt eredeti szinkronnal? Régen megvolt kazin, de már nem találom.
    Kétségekkel várom ezt az újat, de hátha jó lesz.

  3. Remélem jó film lesz. A Vasemberben Tony Stark ruciját látva rögtön eszembe jutott, mekkora frankó lenne egy mai Robotzsaru film, hasonló technikával, nem a gagyi régi robotpáncéllal amivel úgy járkált mint aki elkésett a mosó felé menet :D

  4. Na neeeee. Miért kell elcseszni egy véres klasszikust? Kuka látatlanban.

    Nem mellesleg az a “gagyi, régi” robotpáncél mára már filmtörténet. Rengeteg díjat besöpört (köztük két akadémiai díj jelölést + egyet kapott egyéb kategóreiában), , és nem mellesleg hazai terepen meg 4,5x-özte a gyártási költséget, + kultstátuszba került, szóval ez az alap, lássuk mit tud az új.

  5. Könyvjelző: “a gagyi régi páncél” tényleg “kicsit” erős kifejezés. az eredeti robocop még ma is példája azon filmeknek, amelyek teljesen megállják a helyüket ma is, sőt… éppen ezért teljesen felesleges remake lesz ez is.
    a páncéhoz még annyit, hogy sokkal könnyebb elhinnem, hogy egy 3-400 kilós robot úgy “csoszog” mint a filmben, semmint, hogy pók vagy vasember módjára ugrabugrál.

    kameramann: “Kuka látatlanban” és “lássuk mit tud az új”
    elég jó így együtt:)

    off: jézusom olyan leszek mint winnie, hogy minden előttem írónak odavetek valami kötözködést:)

  6. Ne látszódjon már a szeme, na! Imádom az eredetit, imádom a páncélt, a “csoszogást”, a stop motion robotot, mindent.Az a film úgy jó ahogy van, de nem vagyok ellene a remake-nek, eddig bíztatóak voltak az előjelek, de azért nem kéne nagyon átszabni szerintem a kinézetet.
    Amúgy meg a csoszogós főszereplőnk azért elég szép aprítást rendezett a drogüzemben pl, az az akciójelenet nagy kedvencem, szemben az ilyen bullettime-os, cgi izékkel(oké, azokkal se volt gond még 99-ben). Mondjuk ott volt aláfestésnek Poledouris zseniális score-ja is.

  7. Jómagam pont ettől féltem, hogy túlságosan elrugaszkodnak az eredeti filmtől… nekem így ennyi alapján elsőre nem tetszik a koncepció, de komolyan várom, mit hoznak ki a filmből, lévén az eredeti mai napig nagy kedvencem. Gondolom a történetet is rendesen meg fogják variálni, sőt, azt is kinézem a dologból, hogy a film végén Murphy “visszatalál” a családjához, és a felesége a karjaiba omlik… csak ne így legyen. :D

  8. Remélem valamilyen formában benne lesz ED-209 is! Félelmetes “dög” volt. :)

  9. Az nem esett le nekik, hogy amikor Murphy szeme láthatóvá válik a filmben annak komoly szerepe van? Addig gyakorlatilag gépként létezett, de amikor az ED-209-es falhoz vágja és láthatóvá válik a szeme, derül ki, hogy egy ember is van a páncél mögött.

    Tényleg ilyen trehány módon kell hozzákezdeni egy feldolgozáshoz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.