Invertigo akkor

Erről a filmről valami más címen már tuti volt szó, hiszen az alapötlet baromi ismerős: egy műhold becsapódása után a föld tasíztani kezdi a rajta levő dolgokat, vagyis megfordul a gravitáció. Ilyet is csak Ehren Kruger (Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers: Dark of the Moon) és Bradley Camp tud komoly arccal forgatókönyvbe vetni.

Most úgy néz ki, hogy rendezőt is akasztott a project, hiszen D.J. Caruso (Disturbia, I Am Number Four) beülne a fő székbe.

human
írta
2012. 03. 30. 16:40
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Invertigo akkor” bejegyzéshez

  1. De nem az abszurd alapötlet a baj, hanem az hogy egy szar film fog készülni belőle.

  2. Erről a hírről az jutott eszembe, hogy “köszönjük, Emese”. Sem ezeket az írókat, se a rendezőt nem tudom komolyan venni a munkáik alapján.

  3. Szóval ha egyszer fellebegsz akkor sose térsz vissza? Csak ha van szárnyad… milyen hülyén fog az összes szereplő kinézni seprűszárnyakkal a kezében.

  4. Jééézusom. :S
    Látványnak nem rossz, ahogy a Hold elszakad a Földtől, és belezuhan a Napba, meg ahogy az óceánok vize kiemelkedik az űrbe a légkörrel együtt, és minden élet elpusztul, de ebből filmet? Ez egy remek videoklip-ötlet egy Massive Attack-számhoz, de filmet?

  5. én is hallottam már ezt az ötletet valahol, de attól még belenéznék, ha készülne ilyen :)

    Valami Vandamme film ugrott be, de lehet totál mellélőttem :)

  6. Köszi Sparrow, jól sikerült a videoklip ötlet, mert most előkaptam a Massive Attack válogatást.

  7. Szerintem eme három géniusztól kéne megvonni a gravitációt, és irány az összes “szféra”, majd a végtelen préri( Világűr )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.