14 hozzászólás a “Itt a Man of Steel első bannere” bejegyzéshez

 1. Már akartam is kérdezni,hogy mi a túró van ezzel a filmmel ugyanis elvileg idén fogják bemutatni de még semmit nem láttunk belőle. Nagy volt a kuss. Végre valami!!!

 2. nagyon várós film. nolan segít a forgatókönyvben, snyder meg rak bele egy “kis” slowmotiont. az egyetlen baj hogy superman nem túl változatos karakter, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján. kb mint captain america a mervelnél.

 3. Remélem a facebook oldal indítása meg ez a kép előfutára egy szép kis teasernek :)

 4. horatius: Ajánlom neked az All Star Superman-t. Ott azért árnyalják szupit és helyenként elég elvont, de rohadt sok fantázia van abban a történetben. Egész estés animációban is kidobták, csak az egy picit megnyirbált történet.

 5. Bástya: mért sokadik? volt egy Christofe Reeve féle verzió(annak egy Brandon Routh folytatás,ami épp ezért nem is reboot),meg most ez a man of steel
  volt több film is? (az 50-60as évek után)

 6. Nekem tetszik a logó, eddig messze a legjobban kinéző Superman logó…
  Amúgy meg, ha szigorúan, történetileg akarjuk nézni,akkor a Superman returns is egy elfuserált reboot volt, mert egyáltalán nem ott vette fel a fonalat, ahol a Superman 4 abbamaradt…
  “Superman visszatér” ez volt a címe.
  De honnan is tér vissza? Superman elment a Földről? MIkor? Hova? MIért?
  Ezekről a dolgokról csupán töredékinformációkat mondtak a filmben, azok is csak ilyen félmondat szerűek voltak.
  Szóval a Superman visszatér egy reboot volt és annak is a legpocsékabb, történetileg, színészileg.
  Egyedül a látván és Kevin Spacey alakítása dobta fel egy kicsit a filmet, de ezek együttese sem érte meg a jegyárat, amit fizettem érte, remélem ennél másként lesz a helyzet…

 7. Nem volt reboot a Superman returns… “Bryan Singer rendező elmondta, hogy az új produkcióhoz a Christopher Reeve-féle Superman-filmek első két részét vette háttértörténetnek, vagy inkább afféle laza kapcsolódási pontnak.”
  És az elején el lett mondva, hogy hova ment és miért és a kivágott jelenetek közt meg is található amikor épp a krypton maradványai között hajókázik :) Az egész filmet sajnos lois lane megválasztása baszta el….. Kate annyira de annyira szar volt…. remélem a mostani jobb lesz!!
  várom nagyon :) talán pótolja egy 2 órára a smallville hiányom :D

 8. Nekem nagyon várós a film, már az eddig kiszivárgott forgatási képek alapján is látszik, hogy ez a film teljesen más lesz, mint amit eddig megszokhattunk. Csak ne lenne olyan messze 2013!

 9. Henry Cavill az eddigi legjobb Superman. Végre nem olyan gizda mint a Superman: Returns. A logó érdekes, de nem rossz. Nem izgat annyira, de a filmet már nagyon várom :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.