Blockbuster watch: Hungry Titans

A Hunger Games tovább menetel bevételi szempontból. 61,1 milliót szedett össze Amerikában, ehhez a világ többi része 34,8 millióval járult hozzá. Összesítve 365 milliónál jár. Amúgy durva esés az éhezőknek a múlt héthez képest, majdnem 60%, de így is üti a hasonló korosztályos filmeket ebben az adatban, például a Twilightot vagy Pottert.

Ez nem jött jól a Wrath of the Titans-nek, ami csak 34,2 millióval kezdett hazájában. Neki a világ többi része 78 milliót tett. Érdekes kontraszt a Hungerrel ez az arány.

10 hozzászólás a “Blockbuster watch: Hungry Titans” bejegyzéshez

  1. vagy lehet, hogy azért, mert 20x annyi ember él amerikán kívül, mint amerikában:D

  2. 1. A HG esése várható volt, agyonhype-olt filmeknél ez van.

    2. A WotT- szakembereknek, ha kis eszük van 2-3 héttel a HG után rakják, és ugyanúgy kaszáltak volna, mint az első résszel, mert jövő hétre még tovább fog esni a HG, még ha nem is ilyen mértékben, szóval szerintem többen mentek volna a titánokra.

  3. linsz: ez mire is akart érv lenni? a hunger gamesnél is több ember él amerikában, ahogy a titánoknál.

  4. human: nagy számok törvényére gondoltam, elképzelhető, hogy csak azért, mert több ember él világszerte, többen nézték be a titánok folytatását:D

    na de komolyan, szerintem az amcsik tudatában jobban megmaradt, hogy ez egy sz*r film, a folytatása se lesz jobb, és inkább megnézték a hungert (az arányon durván látszik, hogy az amcsiknak nem kellenek a titánok).

    vagy lehet, hogy megunták a bugyuta nagyszabású cgi-orgia ájpopping3d látványfilmeket (John Carter is ilyesmi domestic-worldwide arányt hozott, vagy ott még durvábbat talán).

  5. Óóó bárcsak igazad lenne linsz!
    Kövezzetek meg de én kifejezetten a 3D ellen vagok (ettől függetlenül szoktam beülni 3D-s filmekre de majdnem kivétel nélkül keserű száj ízzel állok fel utána)
    Szóval igen, tessék visszatérni az olyan filmekre ahol a CGI én az egyéb trükkök csak a zseniális színészi játék kiegészítői nem pedig helyettesítői .

    Egyébként a Hunger Games 130+ percnyi tömör élvezet a titánshit meg a nevében is benne van… Csak míg amerikában tudták hogy a HG tuti mert ott már pár éve befutott a könyv, az emberek ezek szerint amerikán kívül a biztosra mentek és azt nézték meg amit ismernek (f*szom a folytatás filmekbe).
    jahh és sztem az Amcsik fogják utoljára megunni a”cgi-orgia ájdopping 3d látványfilmeket”

  6. Kicsit sajnálom, hogy a Hunger Games film nem lett olyan jó, mint a könyv volt. A könyv sokkal sötétebb, sokkal több lelkizés, sokkal több politika, társadalomkritika stb van benne, mint a filmben. Valahogy a film olyan, mint egy csontváz, vagy a főiskolán vmi unalmas előadás alatt készített gyors jegyzet, anélkül, hogy a készítő megértette volna a lényeget.

  7. az Éhezők viadalára rátérve olvastam a könyvet láttam a filmet, csak annyit tudok mondani hogy felettébb korrekt filmet raktak össze több mint 2 órába, majd pár nap mulva megnéztem a Titánokat szinkronosan!!! (az éhezők feliratos is sokkal élvezhetőbb olt mint a titánok) moziba, nem adtam ki rá pénzt, kaptam jegyet (csak azért jegyzem itt meg mert még egyszer be nem ülnék )de alig vártam hogy vége legyen. Mert annyira sablonos volt annyira bugyuta sztori hogy még nem is láttam a filmet de tudtam hogy milyen fordulatok lesznek benne:(
    Hogy miért is szedet össze többet a Titán talán azért mert hozzánk hasonlóan a többi országban is ezt le szinkronizálták, az éhezők Viadalát pedig nem.
    Vagy nem?

  8. a titánokat ugyan még nem láttam, de az éhezők viadala nekem eddig az év csalódása volt (5/10) pedig nagyon vártam. annyira unalmas volt a kiképzés és a viadal maga, hogy a film közepétől már feszengtem mikor lesz már vége. nem értem ezeket a bevételi számokat, de ez legyen az én bajom, csak megjegyeztem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.