Mint két tojás

Tegnap érkezett a híre a Variety-től, de nagyon úgy néz ki, hogy nem vicceltek. Joshua Michael Stern (Swing Vote) rendezi majd a Steve Jobs életéről szóló filmet, a főszereplőt pedig a képen nézhetitek meg.

human
írta
2012. 04. 02. 20:27
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Mint két tojás” bejegyzéshez

  1. Hirtelen nem tudom, melyik érdekel kevésbé: Hogy film lesz belőle, vagy hogy AK játssza…
    A Swing Vote-t meg nem tudtam végignézni. Érdemes újra bepróbálnom?

  2. Igen… de én sose szerettem, amikor valakit a kinézete miatt kasztingolnak. Sokkal jobb, ha színészi kvalitásai miatt kérnek fel valakit.
    Ráadásul amikor valakinek a korai életét filmesítik meg… nem mindegy, hogy néz ki?

  3. Pocok: nagyon egyetértek. Nem is értem, honnan jött ez a kultusz, de véget érhetne már. Igen, médiamogul volt és nagy koponya, de nem a felhasználók életének megkönnyítése volt az élete, hanem a profit. És már most kérem az Apple fanokat, hogy ehhez ne fűzzenek semmit, mert lassan akaratosabbak, mint a jehovák. Jehova tanúit szintén kérem, hogy most ne sértődjenek meg : )

  4. Teljesen mindegy h hasonlít-e rá vagy sem, de amúgy ennyi erővel a bátyám is hasonlít rá, barna haja van, barna szeme és ő is tud hülyén vigyorogni

  5. azt azért érdemes lenne a posztban megemlíteni, hogy ez egy indie változat lesz, a nagyobb durranást a Sony készíti. ott még nem tudható ki lesz a címszereplő, viszont az a film készül majd a “hivatalos” biográfia alapján.

  6. Esther: “Pocok: nagyon egyetértek. Nem is értem, honnan jött ez a kultusz, de véget érhetne már. Igen, médiamogul volt és nagy koponya, de nem a felhasználók életének megkönnyítése volt az élete, hanem a profit.”

    féligazság. úgy termelt profitot, hogy elsődlegesen a felhasználók életét próbálta könnyíteni. láthatóan nagy sikerrel. A Microsoft ezért maradt le. Még most is szarnak a user-re. Nem elsődleges szempont náluk még most sem az, hogy használat élmény legyen. Kockák és azok is maradnak. Jobs nem ilyen volt és a cége sem az.

  7. Copkuler: könnyen lehet, hogy az behalt közben, legalábbis azóta nincs sok hír róla. Már megírtam, hogy megvették a jogokat anno.

  8. Copkuler: alapvetően minden nagyvállalat célja ez, különben nem vennék a termékeiket, de nem jótékonysági alapon. Abba viszont nem megyek bele – mert szerintem lehetetlen eldönteni – hogy meddig beszélünk igénykielégítésről, és mikortól van szó igénygenerálásról.

  9. Akit érdekel, honnan indult a két cég (Apple és Mikrofos), az nézze meg a Pirates of the Silicon Valley c. filmet. Nagyon tanulságos. És persze Jobs sem volt szent, sőt, azért érdemes elgondolkodni egy-két dolgon.

  10. “én sose szerettem, amikor valakit a kinézete miatt kasztingolnak.”

    pedig egy életrajzi ihletésű filmnél azért nem épp ártalmas dolog…bár a mai trendnek megfelelve játszhatná néger is, esetleg egy robot.

  11. De most komolyan … érdekel valakit Steve Jobs élete filmen? Basszus ’98 óta használok Apple-t de lesz@rom ki találta ki.

  12. Év végén kioszt human egy ‘troll of the year’ díjat amihez nagy ajándék jár? :)

  13. Esther: használtál már Apple terméket? Bizonyosan nem. Különben másképpen reagáltál volna a kommentemre. Egyszer próbálj ki egyet és meglátod igazam van. Nem mondom, hogy Jobs egy szent volt, de rájött arra, hogyan építhet ki az átlagnál nagyobb vásárlói lojalitást azzal, ha fúkuszba állítja a fogyasztói igényeket és nem csak és kizárólag üzleti szempontok, hatékonyság alapján fejlesztenek. De ez már kezd nagyon OFF lenni.

  14. Az se világos, hogy mi ez a hype körülötte, az alapján, amit eddig olvastam róla, elég nagy bunkó volt. Persze ilyen szempontból a Kutcher duplán jó választás.

  15. Hasonlóság alapján Bruce Willisnek kellett volna Picasso szerepét kapnia, de Banderasé lett.

  16. Mondjuk szerintem érdekes lehet, nekem a Szilícium völgy kalózai is tetszett. Ez az ember megváltoztatta a világot, sokakat érdekelhet, milyen is volt valójában. Rengeteg híres emberről készül film, akit nem érdekel, az meg nem nézi meg.

  17. Engem nem érdekel a film, de az érdekel ha Aston K. szerepet kap, mert ha Astonnak jó, akkor nekem rossz. Ezzel el mondtamn a véleménymet a “színészről”.

  18. nem értem ezt a nagy nyígást itt…
    1, lehet szeretni vagy utálni, de ashton kutcher jó színész ezt már többször bebizonyította.
    2, hasonlít steve jobsra ezt meg a feni képek bizonyították be.
    3, mi köze annak ahhoz, hogy milyen ember volt, hogy filmet forgatnak az életéről??? lehetett akármilyen bunkó, de érdekes élete volt, tevékenysége sokban meghatározta az IT, a rajzfilmes, a zenei és a mobil ipar irányát, nélküle ma egész más világban élnénk, sokak életére hatott, ezért szeretik/tisztelik is sokan, és ezt a tényt legnagyobb ellenségei is tisztelettel elismerik. ha ez nem indokolja egy életrajzi-film készítését valakiről, akkor nem tudom mi lenne az…

  19. Nyílméregbéka ez így igaz. Azonban senki nem készített még filmet olyan személyekről, akik kulturális szinten járultak hozzá a világhoz. Pl. W. Hanna – J. Barbera, W. Disney, stb… Róluk senki nem készített még élettani filmet. De Facebookos film az bezzeg van, az kell! Jobs bácsi élete is biztos érdekes volt, az almatulajdonosok nagyobb eséllyel fognak mozijegyet vásárolni, mint az 1.0-ás PC júzer, vagy a 0,1-es átlagember, aki még powergombot sem látott életében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.