Total Recall-előzetes

A héten beharangozták a… trailert, és végül meg is érkezett. Ebben a PKD feldolgozásban Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston, John Cho és Bill Nighy szerepel, és kicsit jobban követi a könyvet, mint a Swarcival készült darab. A rendező Len Wiseman. Azért lesznek itt is elszállós jelenetek.

HD a nagyoknak.

human
írta
2012. 04. 02. 04:48
megjelenés
42
hozzászolás


42 hozzászólás a “Total Recall-előzetes” bejegyzéshez

 1. Jól nézki a trailer. JB-be pedig szerelmes vagyok.
  De utálom, amikor mindig megemlíti valaki, hogy így követi a könyvet, úgy nem követi… ki nem szarja le. Egy filmre ülök be, nem egy könyvfelolvasásra.

 2. Ez így egyelőre tetszetős, Kate meg nemtom milyen génállománnyal rendelkezik, de még mindig gyönyörű. Remélem, hogy az akciók tényleg inkább a Die hard 4 irányába mennek el és nem az Underworld felé, mert ugye mindkettő Wiseman és máig nem értem, hogy ennyire eltérő filmeket hogy tudott rendezni. (Die hard nagy kedvenc, az Underworldöket meg egyszer is nehezemre esett végignézni)

 3. Pocok, azért ha valamit úgy akarnak eladni, hogy hűebb lesz a novellához (nem könyvből készül) mint az elődje, azért elvárható,hogy hűebb lesz…Kíváncsi leszek lesz-e benne a telepatikus szonda, a gondolat adóvevő, amivel pl a zsaruk tudják, hogy mire gondol Quail – van is egy jelenet a novellában amikor leveri a zsarut, pedig az felfogta, hogy mire készül, de olyan gyors, hogy kijáttsza, a marsutazást levélben kéri a cégtől, a bolygóközi rendőrségnek kék az egyenruhája és sorolhatnánk.

  Nos ez nem így néz ki, inkább egy I robot meg Minoriry Report (ami szintén a szerző műve alapján készült) CGI bemutató a rutinok felhasználásával. Meglássuk, így elsőre nem győzőtt meg, nagyon messze áll a novellától sebességében mindenképpen, a cselekményről meg sokat nem tudtunk meg, de tuti, hogy nem volt a novellában ennyi autós meg repkedős rész, az meg egészen ciki, hogy másolják a Swarczi filmet a beültetésről a fotelban, a novellában ugyanis műtőágy végezték.

  Inkább a régi film újrázása modern látvánnyal, az meg habduma, hogy közelebb áll a novellához, talán annyiban, hogy a marson nem lesznek jelenetek, de kíváncsi vagyok az ENSZ szerepel-e majd benne…

 4. rohadt jó hangulatot varázsoltak. nekem nagyon bejön és úgy tűnik az akciók is elég jól komponáltak lesznek. egy dolgot továbbra sem értek, a zsaruk/katonák mi a francnak viselnek minden hollywoodi filmben páncélt meg sisakot, amikor egy jól irányzott kokival így is ki lehet ütni őket? érthetetlen.

 5. Nagyon tetszett nekem is, de a végét levághatták volna, szerintem nagyon ellőtték vele a poént.

 6. A lényeget még senki nem írta. Lesz csajbunyó! :D
  Farrellt nem bírom, de a két nő, és az egyéb látvány miatt mindenképpen beülök rá. Ha a sztorit esetleg el is szúrják, egy jó scifi akció akkor is várható.

 7. Jó lesz ez. Nekem már csak a hárommellű nő hiányzott, remélem azt sem hagyják ki =P

 8. Ez a Viesman nagy koppintó művész, de én megvettem ezt. Popcornnal tökéletes !

 9. Gabesz egyetértek. Bár tényleg látványorgia, és szép csajok, de azért az erdeti űberelhetetlen. Johnny Taxi, Schwarzi,… és az utolsó jelenetnél már látom hogy hiányozni fog a: “két hétig…két hétig…” :D

 10. Szerintem azért viselnek ilyen páncélt meg sisakot, egyrészt hogy személytelenebbnek tűnjön a megölésük (nem látod az arcát nem rögződik, hogy az ember), másrészt nem kell vért tenni a sebhez (=PG-13).

 11. Engem már az akcióval megvettek, elég látványosnak tűnik. Wiseman már a Die Hard 4ben is nagyon értett az akciókhoz, úgy fest itt se lesz gond. Előző film máig nagy kedvenc, ez meg szintén elég jól fest. Olvasni nem olvastam szóval nem tudom mennyire követi a könyvet, de nem is érdekel.

 12. sztem már ott bukik ez a novellához közelebb állás duma, hogy akkor miért az a címe ennek, hogy total recall? amúgy nem nézz ki rosszul, swarcis nagy kedvenc, kíváncsian várom de nem moziban.

 13. A színészek nagyon jók, Farrel, a csajok, meg a többi is.
  PKD meg az egyik kedvenc írom, szóval várom ezt a filmet.
  Ja, és a látvány is nagyon jónak tűnik, de szerintem, ha az emberek sokat méregetik ezt a filmet a Scwarci féléhez, akkor ne csodálkozzanak, ha csalódni fognak.

 14. Ohhh Kate:D elkapott egy Kulonvélemény hangulat ahogy néztem a trailert:)
  jah nem azé de miért kell mindent roviditeni??? azé PKD??? O egy iró konyorgom megérdemel annyit h kiirjuk a nevét: Philip K. Dick

 15. Elég sok jelenet visszaköszön a régi Emlékmásból, szóval ennyit a nem “remake lesz” dumából.
  Áthelyezték más helyszínre, a látványt felturbózták és ennyi.
  A rövidebb bemutató után még jobban érdekelt, most már annyira nem.
  Meg ez a Jason Bourne féle verekedéses valami az elején… pfff

 16. Kb pont olyan érzetem van mint a Contraband-el, hogy nagy az inkább jobbféle kategoriába sorolható szinészekkel akarják eladni. Beckinsale + Biel sok farkat mozgat meg ezt tudják, emez oldalon meg Farell a húzó név. Az akciók elég gyérnek tünnek, ez ,hogy CF egy sereg fegyverest pusztakézzel lerak mikor mind rávan startolva a fegyverekkel nehezen bevehető még filmes keretek közt is, ilyet még Rambo sem merészelt anno. A látvány fasza, a repülő atós futurisztikus városkép állati jól néz ki. Egy mozira elég lesz simán, de nem lesz egy legenda ebből sem, ahogy a maiakból nagyon semmiből.

 17. aztecs: + nem kell annyi statiszta, mert minden jelenetben játszhatják ugyanazok :>

 18. Cameron – “nem azé de miért kell mindent röviditeni??? Philip K. Dick??? Ő egy iró könyörgöm megérdemel annyit h kiirjuk a nevét: Philip Kindred Dick

  ;

 19. Moziban nem hiszem h megnézem, de itthon biztos.

  “Kate meg nemtom milyen génállománnyal rendelkezik, de még mindig gyönyörű.”

  Jóhogy az :D , de Jessica sem egy boszorkány :D

 20. Az eredetinek természetesen a közelébe sem ér :)
  Attól még persze lehet ez jó is.

  Sharon Stone és Kate Beckinsale még nagyjából sem ugyanaz a kategória. Elég csak az ébredésjeleneteket összehasonlítani, ami a trailerben is játszik és ez mindenkinek egyértelművé válik :D

  Len Wiseman maximum egy tehetséges kisiparos Paul Verhoevenhez képest.

  Swarzi egy legenda, Farrell egy tehetséges próza.

  Tehát hagyjuk is az összehasonlítást, mert jelen produkciónak esélye sincs :)
  Az előzetes alapján ráadásul vastagon középkategóriának tűnik az egész drága CGI-vel. Lehetett volna ez jobb is, így első látásra, de ne legyen igazam :D

 21. Nem néz ki rossznak, de a trailereknek én már nem hiszek. Viszont végig olyan érzésem volt (főleg a zene miatt), mintha egy Mass Effect akció trailert néznék

 22. Horny Reaper: vagy egy Deus Ex: Human Revolution akció trailert :D
  Nekem bejött a trailer alapján, nem érdekel ha elszarják a sztorit:) én a látványra megyek:D

 23. bakker! nekem megvan a könv és még nem olvastam el. egy jó régi kiadás, sitty sutty elolvashatnám mire a film kijön és akkor megmondhatom mennyire követte a film a regényt. amúgy klassz trailer.

 24. Hiába Mass Effect, meg Deus Ex, meg minden más, ez a film még úgy is érdekel, hogy milliószor láttam már.

 25. Elég Elszállós néhány jelenet tényleg,de azért várós,és amúgy kíváncsian várom hogy oldják meg az “oxigénhiányos”
  jelenetet. :)

 26. A kamerakörbeprögős jelenet gagyi amikor kiszáll a székből és lenyom mindenkit. Amúgy jónak tűnik, más mint Svarcis film, de az egy 90-es évek beli naturalista erőszakot bemutató akciófilm, ez meg egy hitech cucc. Más a kettő, szerintem ez is jó lesz. Hozzáteszem, Svarci 3 legjobb filmje a Terminator 2, Predator és a Total Recall.

 27. engem kivancsiva tett…biztos nezos kategoria es szinte biztos hogy a minimum elvart szintet hozni is fogja (legalabb is szamomra)

 28. Ejj de gagyi, ahogy lever mindenkit fél perc alatt…
  Schwarzeneggerről még el is hittem, benne ott volt az a tökösség.

 29. Nem is lenne baj, hogy cgi az egész, ha nem lenne annyira bénán megcsinálva. Kivétel a város a háttérben, az jó néz ki.

 30. ha csinálnának egy mass effect filmet, még az se hasonlítana ennyire a játékra :D mindenesetre nézős :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.