Dumb and Dumber 2 forgatás szeptemberben

Tudtuk, hogy készül a forgatókönyv, de a hétvégén Peter Farrelly elejtette (kiírta twitterre), hogy a folytatás forgatását szeptemberben kezdik majd. Bár belsős források szerint még nem kapott 100% zöld utat a projekt, azért valószínűleg már csak apróságokon tárgyalnak akkor a stúdióval.

Jim Carrey és Jeff Daniels is visszatér.

Zoolander 2, Anchorman 2, Dumb and Dumber 2, huhú?

12 hozzászólás a “Dumb and Dumber 2 forgatás szeptemberben” bejegyzéshez

 1. Most nagy az öröm, minden idők egyik legjobb vígjátéka volt az első rész.

  Egy dolgot viszont nem értek, de nagyon.
  Miért is kell örülni a Zoolander 2-nek, van olyan élő ember akinek tetszett az első? :)

 2. már elnézést…. volt egy igen jóindulattal “b”kategóriás dumb&dumber 2….azzal mi van??? :)

 3. Zoolander az egyik nagy kedvencünk minden Stiller filmet ehhez mérünk.
  Inkább a gyászolódó mint a fagyott takony.

 4. Én annyira nem örülök ennek. Nem hiszem hogy akár csak meg tudnák közelíteni az első részt. Akkora top klasszikus nálam, hogy az valami hihetetlen. Arról nem is beszélve, hogy sok idő telt el, sokat öregedtek a színészek, nem biztos, hogy jól áll már nekik az idióta szerep.

  De reménykedjünk.

 5. Minden idők legeslegjobb vígjátéka volt az első rész, pedig nem vagyok egy humorérzékman, de ezen betegre röhögtem magam. Carrey-Danniels páros nagyon csúcs volt, de ott is a fiatalos lendület kellett a dologhoz. Most meg mit akarnak? Két dilis szenilis nagypapa ökörködését?? Csak olyan húsz évet késtek vele, pont mint a Twins-el.

 6. Terror, két dilis szenilis nagypapa? Carrey 50, Daniels 57 éves, azért még messze nem nagypapa korúak! Amúgy én is roppant örülök a hírnek, az első rész a kedvenc vígjátékom gyerekkorom óta! Vagy 50-szer láttam, de 50-szer még meg is nézem, az biztos!

 7. Fiti én az lennék. A Zoolander hatalmas film, istentelen nagy császár mellékszereplőkkel mint David Bowie, Fabio, Claudia Schiffer és sorolhatnánk, kikacsintásokkal, film paródiákkal, számomra Ben Stiller legjobbja itt jól állt neki az erőltetett mimika, ami miatt amúgy utálom a filmjeit.

  De, hogy kell-e második rész? kötve hiszem, főleg, ha nem a VH1 segít bele, mert sokat számított, nagy arcokat vonzott oda. Én besírtam rajta, vagy 10x láttam.

 8. Carrey még nem is annyira, mert eleve kölökképű,bár a sok mimikától van azért karakterránc a képén rendesen, de tényleg nem gáz, viszont Danielst láttam valamiben mellékszerepben ilyen öltönyös karaktert játszott valami fejest, nemtudom miben volt, de azért már nem olyan fiatalos kinézet mint a dumbban. Bár ha Jack lemonéknak ment , lehet hogy itt sem lesznek bajok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.