12 hozzászólás a “Napi Avengers adag: Scarlett Mellei Bunyóznak” bejegyzéshez

  1. Még mindíg nem tudom Scarlett a mellein kívül minek van itt. A kis pisztolyocskájával szánalmaskodik a többiek mellett…. Amúgy NÉÉÉZŐS POPCORN.

  2. Spoiler ON!

    Ha megnézed Scarlett karján van valami cucc, ami kéken világít. Feltételezem, hogy a kockából kinyert energiával lesz feltöltve, így nem csak egy egyszerű golyót fog kilőni, hanem valamivel komolyabb tűzereje lesz! Lehet, hogy hülyeség, de ez van… A Kapitány filmben is benne van, hogy lövedéket csinálnak a kockából/kockával. Mondjuk pisztolyba rakni tényleg nagy gyökérség, de így jártunk. :D

    Spoiler OFF!

    Amúgy tényleg jó csaj. Szeretjük! :D

  3. Csak azt nem bírom az ilyen jelenetekben, hogy túlságosan átlátszó mikor “bunyózik” Scarlett és mikor a kaszkadőrnő :/

    Emlékszem különböző fórumokon mennyit dicsérték, hogy ollóba fogta a Vasemberben az ellent és úgy vitte a földre. Az is annyira látványosan dublőrjelenet volt, hogy szinte kínos volt kiszúrni.

    Példának okáért ugyanezt a látványos pankrátorfogást Sly kaszkadőr nélkül csinálta meg 63 évesen.

    Scarlett persze félti a didkóit, ez is meg lehet érteni :D

  4. Remélem ez az 1 ilyen nöi bunyós jelenet lesz benne…Nekem sajnos elég szánalmasnak látszott már a Vasemberben is az elöbb említett pankrátor dobás,1 28kgos nőtől.A filmet ennek ellenére várom,csak egyáltalán nem az ilyen jelenetek miatt.

  5. Aranyos kis húsos szájú töltöttgalamb ez a Scarlett, én bírom a kis egyszerű arcvonásait.
    Ha szép nő kell, csak előkapom a House 8. évadát vagy mondjuk a Disturbiát. Azok (szándékosan két teljesen eltérő nőtípust idéztem) vonzó nők, tényleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.