8 hozzászólás a “Rajzolva szebbek?” bejegyzéshez

  1. Jól néznek ki, de csak addig, míg rájuk nem nagyít az ember. Valahogy az egész film PR-ja egy csőd szerintem, mármint ahhoz képest, hogy milyen nagyszabású, elég béna promóképek érkeztek eddig hozzá. Thornak pedig megint a saját filmes képét használták itt, kezd már uncsi lenni, miért nem lőttek egy normális fotósorozatot mindenkiről direkt az Avengershez?

  2. Ha már rajzolás, nem tervez valaki pl. egy Justice League: Doom írást? Mert évente jönnek rohadt jó kis animációs filmek abból az univerzumból is, és történetben simán odavernek ezeknek a blockbustereknek.

  3. Oren: off de: Szerintem halál gyenge colt a JLA Doom (főleg a képregényhez képest ami alapján készült) és úgy látom a Superman vs the Elite is az lesz (a What’s So Funny About Truth, Justice & the American Way? alapján készül de erősen lebutítva), de valóban elég jók általában a DC animációsok, pl az All-star Superman (amúgy a MArvelnek is vannak csak azok sorozatok).
    on:
    Nem rosszak ezek az Avengers képek de Paolo rivera festett Captain America plakátja viszi a prímet még mindig nekem.

  4. Na ezek nagyon bejönnek. Komolyan inkább képregényt ilyen “grafikával” :) Persze azért megnézzük mozgóképen is :)

  5. Jobbak hát! Amerika Kapitány mindenképp jobb megrajzolva, mert a filmben (Chris Evans) Tök girnyó! Vagyis nem annyira, de egy Ameroka Kapitány az legyen izmosabb azért… És Chris HemsWorth is Nagyon lefogyott a Thor film óta… És a Fekete Özvegy haja, valami undorító a filmben. De ezektől eltekintve, alig várom a filmet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.