Blockbuster-watch: Tovább tarol a Hunger Games

A hétvégén nyitó Amerikai Pite hazájában 21,5 milliót szedett össze, világszinten pedig 19,3-at (hazánk valami 460 ezer dollárt tett bele), így összesen 40,8 milliónál jár. A színészek gázsija miatt 50 millióba kerülő film simán nyereséges lesz, főleg, hogy mindezt R besorolással érte el.

A húsvéti ünnepeket mégis a Hunger Games vitte, újabb 33,5 milliót téve az eddigi bevételeihez hazájában. Durva egyszerűen, Amerikában már 306,6 milliónál jár, világszinten pedig 157,1-nél. Összesítve majdnem csatlakozott már a félmilliárdos klubba, 3 héttel a premierje után.

A Titanic 3D 27,8 milliót szedett be 5 nap alatt odakinn, szóval a konvertálás költsége talán megvan. Haha.

12 hozzászólás a “Blockbuster-watch: Tovább tarol a Hunger Games” bejegyzéshez

 1. Ez azt jelenti, hogy kb 80 ezren nézték meg? Nekem az soknak tűnik. Max. torrenttel együtt :)

 2. Ilyen jó lett a Hunger Games? A könyvnek csak az első részéig jutottam, de közepesnél nem jobb… néhol kifejezetten pongyola, faék egyszerű tákolmány. Csak azért sikerült végigolvasni, mert nagyon unatkoztam.

  Egy ismerősöm szerint a harmadik rész pedig kritikán aluli. Szóval kérdezem, hogy ilyen jó a film? :)

 3. Teljesen egyetértek az előttem szólóval, bár én csak az első kötetet olvastam. Tegnap miért ne alapon sikerült megnéznem a filmet, de nekem az is egyszerű iparosmunkának.

 4. A Titanic 3D Amerikán kívül a 2. helyet szerezte meg a hétvégén a Titánok haragja mögött, 35 millió dollárral, szóval, már bőven-bőven behozta a költségeket. :)

 5. És most olvasom, hogy a Titanic tegnap debütált Kínában és 12 milliót hozott csak onnan. Nahát, nahát…Nem is olyan rossz egy 15 éves filmtől. :) Egyébként, az IMAX mozi tele volt hétvégén, nem lehetett jegyet kapni egyik napra sem.

 6. beiz:
  “Ilyen jó lett a Hunger Games? A könyvnek csak az első részéig jutottam, de közepesnél nem jobb… néhol kifejezetten pongyola, faék egyszerű tákolmány.”

  Ne viccelj a jó iparosmunka blockbuster ma már szinte csodaszámba megy az olyan ultragagyi mozik mellett mint az Amerika kapitány, Cowboyok és űrlények, Transformers 3, Twilightok, Thor, John Carter és társai. Ezekhez képest a HG egészen nézhető kategória. (És ez nem dicséret akart lenni.)

 7. Hát nem vagyunk egyformák.
  Én most fejeztem be a 2. könyvet és nekem nagyon tetszik. És folyamatosan el is olvasom mind a 3-at.

  Amúgy meg van rajongótábora a könyveknek, nem is kicsi :)
  A filmet még nem láttam, de biztos megnézem majd azt is és ha lesz folytatása, azokat is.

 8. Jómagam véleménye alapján a könyv teli van hülyeségekkel, egyféle durvább twilight copy, számomra borzalmas volt , de mert mindenki odavolt elolvastam.
  Szerintem a film készítőjének valamiféle kitüntetés járna, mert képes volt a könyv története alapján egy normális történetet összetákolni, annak hibáját, és minden hülyeségét kihúzva.

 9. Hát ha végülis kihúzták a hülyeségeket, meg ha átírták a párbeszédeket még lehet nézhető kategória. kijön 720-ban letöltöm, adok neki egy szombat délutánnyi esélyt :)

 10. számomra teljesen érthetetlen, hogy ez a középszerű, kissé unalmas film, ekkorát kaszál. idén nem sokszor voltam moziban ugyan, négy-öt filmen voltam, de mindegyiket jobbnak találtam a hunger games-nél…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.